Reklama

Reklama

Lady Tressilianová pořádá ne moc ochotně večírek ve své vile v Devonu. Slečna Marplová, její stará kamarádka ze školy, je fascinována příběhem o dítěti, které kdysi spáchalo vraždu, ale nikdy je neodsoudili. (Viasat)

Recenze (34)

Šandík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh stejně neuvěřitelný a nepravděpodobný, jako dokonale nepředvídatelný a nesmírně chytře vymyšlený. přiznávám, všechny moje soukromé typy na pachatele byly chybné. Bezvadné je ostatně i filmové zpracování a dokonce mi zde nedilo ani to, že v Christie předloze Marplová vůbec nefiguruje, ve filmu je totiž nezastupitelná. Celkový dojem: 85% Zajímavé komentáře: Tosim, Agatha, hany83 ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ten prípad sa týkal dvoch detí. Hrali sa s lukmi a šípmi a jedno strelilo šíp tomu druhému do oka a zabilo ho. Vyšetrovateľ prípad uzatvoril ako tragickú nehodu. Príbeh mal ešte inú rovinu. Poručník tých detí sú už dávnejšie všimol, že dieťa, ktoré vypálilo smrteľnú strelu, trénuje. V spise sa uvádza, že ani jedno z detí sa predtým s lukom a šípmi nehralo." ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná třetí série o sl. Marplové s Geraldinou McEwan začala přesně tak, jak jsem čekal...famózně! I když v knižní předloze sl. Marplová vůbec nevystupuje, ve filmovém zpracování je její přítomnost téměř nezbytná. Zdálo se mi, že v žádném jiném díle zatím nebyla role Geraldiny McEwan tak výrazná jako právě v Nulté hodině. Slečna Marplová byla tentokrát opravdu všetečná a neodbytná, přesně podle mého gusta. Scénář nabízel i několik vtipných míst, jako např. to s tou mrkví:-) Zápletka byla opět zamotaná a herci hráli znamenitě. G. McEwan se dle mého názoru chopila své role velmi znamenitě a sl. Marplová se mi v jejím podání líbí čím dál víc. A nelze ani odepřít jistou kvalitu dabingu v podání Ivanky Deváté i ostatních. Nadmíru jsem užíval i krásných exteriérových záběrů perfektní kamery. Co víc si přát... Já jsem se tedy parádně bavil. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agatha Christie je neprekonateľnou majsterkou krimi a potvrdzuje sa mi to, hoci nejaký diel sledujem len občas a nezáväzne. Možno práve preto odhaľujem vinníka vždy nesprávne, čo bolo aj v tomto prípade presne tak, ako si to tvorcovia želali a urobili to znamenito. Príbeh a vyšetrovanie plynie vlažne v dôchodcovskom tempe, no posledná polhodina zdvihne adrenalín každému. ()

misterz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najslabší diel v spojitosti so slečnou Marplovou. Krimi pointa mi prišla až príliš zamotaná a chaotická a jej odhalenie si vyžadovalo veľa na hlavu postavených detailov. Z tohto pohľadu mi finálne odhalenie páchateľa ako i jeho prevedenie vraždy prišlo skôr úsmevné ako prekvapivé. No na druhú stranu tento diel dýcha výbornou atmosférou všeobecného podozrievania, čo určite nebolo na zahodenie. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama