Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou dobrodružné podívané pro celou rodinu je lední medvěd Norm. Lední medvědi jsou obávané šelmy, mají obrovskou sílu, uplavou až 100km v kuse a mohou při své mohutnosti běžet až rychlostí 40 km v hodině. Na běžné medvědí normy ale Norm kašle, tuleně má rád jako kámoše a ke štěstí mu stačí hlavně dost zábavy a žádní otravní turisté na Arktidě. Teď se ale bláznivý projektant rozhodne postavit luxusní obchoďák a výletní apartmány přímo na jeho ledovém dvorku. Norm musí začít jednat na vlastní tlapu. Se třemi legračními parťáky, nezničitelnými lumíky, vyrazí do New Yorku, kde se musí pokusit šílenému nápadu za každou cenu zabránit. Najednou jsou z nich taky turisté. Betonová džungle je totiž úplně něco jiného než stará dobrá Arktida. Norm se stává maskotem velké společnosti, jenže brzy zjišťuje, že to není jen tak. Právě tato korporace má v rukou budoucí osud jeho zasněženého domova. Pro úspěch téhle ledové výpravy bude třeba získat nějaké lidské spojence a ve světlech velkoměsta rozjet konečně pořádnou show. Naštěstí i naneštěstí jsou s ním jeho tři kamarádi lumíci. Co se nepokazí samo, to si můžou klidně pokazit sami. Ledová sezóna je velkolepým a zábavným dobrodružstvím živelného medvěda, který se dostal mimo svůj živel. Ten velký slavný New York se na něj a jeho parťáky tváří zpočátku s nedůvěrou, ale brzo se ukáže, že tahle partička umí prolomit ledy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (46)

Martin29 

všechny recenze uživatele

No na odpad to není, když to porovnám s tímto německým výtvorem http://www.csfd.cz/film/407411-uuups-noe-zdrhnul/prehled/ nebo třeba s Loveckou Sezonou 2 a 3 tak je to dokonce lepší. Animace je příšerná nejvíce to jde vidět ve městě všechny auta vypadají jak kdyby je kreslilo 5 leté dítě a to ještě by to možná nakreslilo lépe ani postavy lidí nevypadají o nic lépe (nemusím tam mít dokonalost jako třeba v Pixaru nebo Dreamworksu, ale panebože je rok 2016) . Čekal jsem aspoň, že to bude vtipné, ale většinu vtipů obstarávají ti lumíci a ty vtipy jsou na jedno brdo navíc věčné prdění brkání a močení si myslím není dobrý nápad dávat do animáku na který chodí převážně děti. 40 procent za jeden vtip s lumíky co pobavil (parodie na Titanic) a 2 hudební čísla. Animák na jedno podívání a pak zapomenutí ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé. Zlá animácia by mi až tak nevadila, ale dej by som aspoň nejaký privítal. Trápny pokus nahradiť Mimoňov nejakými Lumíkami nevyšiel, ani snaha o nejakú zápletku či poukázanie na problém zasahovania ľudí do ríše zvierat. Jedna jediná scéna ma pobavila (Titanic), ale od 86 minútového filmu som čakal viac než 5 sekúnd zábavy. ()

Reklama

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Okey... ďakujeme ti Hollywood za to, že si nám priniesol oficiálne najhorší animovaný film, ktorý sme kedy mali možnosť vidieť v kine. Možno by som mal prehodnotiť svoje F hodnotenia pre animované filmy, ktoré som za čas čo ich sledujem udelil. Tento film je proste hrúza. Vyzerá to otrasne, výkony spoza mikrofónov sú otrasné, príbeh je postavený úplne na hlavu a celé je to maximálne stupídne a hnusné. Podľa mňa ak na to rodičia zobrali svoje deti, tak si to tam odtrpeli všetci, lebo bez debaty, tu nie je ani čo povedať. Lebo ja neviem čo by som pochválil. Môžem len zopakovať, že toto je celé zle. Otrasné a lacné animácie s absolútne plytkými a nudnými pozadiami a tak neskutočne tupým príbehom s tupými momentkami, že človek len žasne. Jediné čo si tento film odo mňa zaslúži je vztýčený prostredník a odhodenie do odpadu! Nepozerajte to! Hodnotenie: F ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerný americký animák, ktorý ničím nevybočuje z priemeru a neprináša nič nové. Určite ale potešia jeho naivne pekné scény, ktoré sú na druhej strane plné klišé a miestami sú ozaj stupídne. Je to však určené pre deti a mne sa to aj napriek tomu celkom páčilo. Animácie mohli byť aj lepšie, ale dali sa, a samotné postavičky boli sympatické. Takže za mňa slušný priemer. 55 % ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Animácia nie je ani zďaleka najväčším problémom tohto filmu. Ľadová sezóna má strašne jednoduchý až stupídny dej, ktorý dopĺňajú ešte stupídnejšie vtípky (ani raz som sa nezasmial). Rovnako ako scenár, je hrozná aj réžia. Jediné, čo u mňa film zachraňuje od odpadu! je hudba, ktorá sa môže pokojne rovnať hudbám z omnoho kvalitnejších filmov ako je Ľadová sezóna. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama