Reklama

Reklama

Uuups! Noe zdrhnul…

  • Německo Ooops! Die Arche ist weg... (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Je konec světa! Blíží se obrovská povodeň, dostatečně velká na vyhubení veškerého života na Zemi. Tvorečci Dejv a jeho syn Finík, dva malí Raťafáci, se dostali na Noemovu archu na poslední chvíli za pomoci Grumpíků Lísky a její dcery Ley. Když však archa odplouvá, Finík a Lea na ní omylem nejsou. Pravé dobrodružství tak pro ně teprve začíná. Při hledání cesty zpátky na archu budou muset společně přemoci nejen lstivé nepřátele, ale také najít nové kamarády a uvědomit si, na čem v životě skutečně záleží. Podaří se navíc zachránit Finíkovi život svého otce a zajistit sympatickým Raťafákům místo na arše? (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (25)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Začátek je ještě trochu zajímavý. Je zde Noemova archa, ale bez Noeho, který by se staral o to, kdo na archu bude, nebo ne. A tak se zvířátka postarají sama. Jsou zde i nějaké příšerky, což je fajn oživení, ale pak už to jen padá do klasických příběhových klišé a nic speciálního se zde neděje, sledujete jen klasickou kostru toho, jak se ti, co si nerozuměli, dostanou k sobě a zachrání, co se dá. ()

psekera odpad!

všechny recenze uživatele

Jirka89 musel být ten pán co seděl včera v první řadě a spal, jinak si neumím vysvětlit ten plný počet. Bohužel film je takový úplně nijaký. Vtipy jsou asi německé proto se jim neumím smát a nebo je nechápu. Děti na to koukali nesmáli se a já jim vysvětloval co se děje aby pochopili trochu smysl. fakt děs. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Noe nezdrhnul, on se v tom filmu vůbec neukázal. No nic. Spousta animovaných zvířátek a jako hlavní hrdinové dva podivní plyšáci – jeden fialový a druhý oranžový. Pak na biblický příběh naroubovaná dobrodružná moralita pro děti. Pokud se opravdu nudíte, tak se na to koukat dá. Jinak bych hledal jinde... ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Animaků s mluvícími zvířaty hutně přibývá, a už to přestává mít speciální kouzlo. Pomalu na ně začínám být alergický. Smíchat Noeho a zvířátka v animovaného filmu není špatný nápad, v první řadě by ale musel být postaven na hodně originálním příběhu, který by udělal z filmu zapamatovatelný snímek. Tak jak se to povedlo nejednou Pixaru nebo Dreamworksu. Bohužel ale... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nechápem, že akonáhle niečo nevyjde od Pixaru alebo DreamWorks, tak je to hneď podhodnotené. Veľmi podarená rozprávka so zaujímavým námetom, síce typickými klišé, ale vkusnými a modernými animáciami. Aj napriek tak veľkým konkurentom je tento príbeh s raťafákmi kvalitný a čo to si z neho vezme aj dospelý divák, aj keď primárne je to cielené na toho najmenšieho. 60 % ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama