Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám aktuální crush na Rockwella a zároveň mi to v pár věcech dost připomíná Argylle, tak mi film skvěle sednul do nálady. Jo, je to ujeté, bláznivé ale to už k akčním komediím patří, Sam je jako Mr. Right prostě naprosto skvělej a nejednou jsem si během filmu řekla, že je prostě k sežrání, plus ty jeho tanečky mě prostě baví. Ano, hlavní hodnocení filmu je hlavně za něj, ale tak jako tak jsem se dobře pobavila a dokonce i Kendrick (která mi v hlavě utkvěla jen jako postava z pozadí příběhu Twilight) mi tu přišla dobrá, takže za mě zase zbytečně podhodnocený film svého žánru. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie, která postrádá jakékoliv racionální rozhodnutí, která sedne tak třem kinomaniakům z deseti. Určená zejména uctívačům jako vždy naprosto bezchybného Sama Rockwella (jeho taneční pohyby absolutně nemají chybu) a sympatické Anny Kendrick (která je tu ale totál vymletá) se zkušeným Timem Rothem. Pro mě dokonalá kombinace, mnoho gagů vyzní naprázdno, ovšem líbivá dramaturgie poměrně neznámého režiséra ale dává tušit, že si počínal zkušeně a v rámci možností připravil poměrně neokoukanou jednohubku, kterou si za čas rád zopakuji...7/10 ()

Reklama

Fildas 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli za to může mé dobré psychické rozpoložení ale já se u koukání bavil, miluji černej humor a tohle mi přišlo jako mix Pulp Fiction a Mr. & Mrs. Smith . Samozřejmě že scénář mohl být o dost silnější ale jako oddychovka super. Potřeboval jsem vypnout a u téhle ztřeštěné akční-romantické komedie se mi to povedlo. Kdybych na to koukal okem samozvaného pedantského kritika, tak by to byly hvězdy asi pouze dvě a z toho by jedna byla za Sama Rockwella,Tima Rotha a rozkošnou Annu Kendrick . Ale já nechci být zapšklý pedant. PS:Někdo musí jít proti proudu :D ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nechci se moc rozplývat, malinko vyčnívám svým hodnocením. Ale stojím si za tím. Naprosto funkční hlavní dvojice. Pro mě docela povedené a i trochu originální téma. Nebo aspoň originálně pojaté. A. Kendrick to moc slušelo a S. Rockwell je charismák ... Zasmál jsem se, akce dobře udělaná, efekty hlavně teda krvavé, povedené. Líbilo a od začátku až do konce to svištělo. Za mě super! ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec z toho byl velmi pohodový film. Pan Dokonalý není nijak extra originální a vlastně se o to ani moc nesnaží, protože celý film stojí na tom, že Sam Rockwell je borec a zabouchl se do sexy Anny Kendrick. A ono to kupodivu stačí, díky chemii, kterou má hlavní dvojice, střídmé stopáži, fajn akčním scénám a trochu ujetému humoru, a Tima Rotha a RZA ve vedlejších rolích. Film chce pobavit a to se mu celkem daří. Některé momenty jsou trochu moc(hlavní hrdinka se v úvodu chová jako nesnesitelná kravka) nebo trochu překombinovaný souboj o trůn gangu. Nicméně ty lepší momenty převažují, nad těmi slabšími a to ať už jde o vrhání nožů, scénu na parkovišti, akční scény nebo příjemné finále. Pan Dokonalý je fajn snímek, který pobaví a splní svůj účel. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama