Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu a hodnotení to vyzeralo sľubne, no toto bol ten prípad, kedy sa očakávania bohužiaľ nenaplnili. Tešil som sa na svojský britský humor, ktorý dokáže aj priemerný film zväčša pozdvihnúť o úroveň vyššie, avšak toto bolo celé akési ťažkopádne, a na moje prekvapenie až príliš plné klišé. Až na pár dobrých dialógov a dejových zvratov to však nedosahovalo ani bežnej priemernosti. Napokon najzábavnejšou postavou celého filmu bol ten perverzák Sean, ten ma fakt asi ako jediný dokázal pobaviť. Btw. v prvých chvíľach som si myslel, že Nancy je transvestita. Lake Bell má síce peknú postavu, ale do tváre vyzerá občas ako transvestita. Neviem či už som videl ženu s tak obrovskými ústami... ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekala! Nečekala jsem, že se z toho vyklube tak skvělá romantická komedie plná názorů mně známá. Uteklo mi to tak rychle, a vlastně mě mrzí, že byl konec. Zasmála jsem se a hlavně byla ráda za souhru osudu (scénáře). Získala jsem tím možná hned dva oblíbence. Zkrátka něco tak (pro mě) skvělého jsem přesně teď potřebovala. A ještě plus za úžasný soundtrack. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Prvních patnáct minut se mě kdoví proč pokoušelo vyděsit, otrávit a od dalšího sledování odradit. Naštěstí od chvíle, kdy se Lake Bell a Simon Pegg potkali jako by někdo přehodil výhybku a už to skoro nemělo chybu. Ti dva rozjíždí sice předvídatelnou, ale okouzlující a naprosto odzbrojující jízdu, která je dokonalým mixem romantiky, svižných dialogů a britského humoru, který je ujetý, ale současně dokáže nebýt stupidní. Je radost sledovat romkom, která dokáže rozesmát ale potom bez ztráty rovnováhy přejít do vážnější roviny a chytnout za srdce. Bavil jsem se každou scénou (třeba triatlon nebo setkání s bejvalkou neměly chybu), užíval si každý vtípek, a ještě stihl držet oběma palce. Bylo to příjemné, zábavné a dokonale mě to nabilo dobrou náladou. A Lake Bell byla prostě úžasná a okouzlující. Kdo nevěří ať si pustí trailer. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která se v mnohém odlišuje, ale přesto v ní figurují obvyklé klišé, které výsledný dojem i přes své nevšední pojetí mírně kazí. Celý film si pro sebe krade výborná hlavní hrdinka v podání Lake Bell, která je naprosto skvělá a působí velmi realisticky. Po většinu času jí výborně nahrává Simon Pegg, který sice není tak přesvědčivý, ale i tak svou roli ustál se ctí. Vedlejší postavy jsou už na tom hůře. Buď jsou naprosto zbytečné, nesympatické a nebo mi zkrátka nepřišly příliš věrohodné a různé podzápletky tak vyplynou do ztracena. Film díky své úmírněné stopáži a povedenému písničkovému soundtracku rychle odsýpá. Jako oddychovka na pochmurné odpoledne tento romantický film bez problému obstojí a to hlavně kvůli výrazným havním hrdinům se kterými se snadno sžijete. 7/10 ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Posiluj trochu stehna. Jo, to bych měla, ale nejdřív se asi naučím francouzsky...no, předtím asi potkám pod hodinama skvělého chlapa, kvůli kterému zazdím rodinnou oslavu....což všichni pochopí, protože jinak budu stará panna, a to nechceme. A možná si prečtu nějaký ten manuál na život, abych se ujistila, že fakt všechno dělám špatně...a když to bude celé v kelu, a budu chtít skočit z mostu, tak si radši doma pěkně sednu, udělám čaj a pustím si tenhle film, protože od včerejška ho miluju. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama