Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

evanka 

všechny recenze uživatele

Oddechová romantika, která je sympatická v tom, že obě hlavní postavy jsou vlastně looseři, kteří nevědí co se sebou a se svým životem. Simon Pegg je zárukou kvality a humoru a dobře vybraná Lake Bell mu statečně sekunduje. Nechybí sladký předvídatelný happy end, který v téhle bláznivé komedii nevadí a ani neurazí. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Když jsem naposledy absolvoval něco podobného jako Jack, požadoval jsem, že budu mít u sebe malí kartonový transparent se jménem, což nebylo druhou stranou úplně schváleno, snad i proto, že jsme tak něják malinko tušily, jak ten druhý vypadá. A že by si mě nějaká single dáma ukradla pro sebe. To zřejmě nehrozí. Nuže... první fejstufejs moment je tu a jsou jen dvě možnosti. Mlčet jako vůl, nebo žvanit jako šílenec, přičemž šance, že budete citovat její oblíbený film, přitom nepřeberném množství žánrů a zemí, na který se večer předtím dívala, je... nechci příliš odradit, jelikož jsem už též člověk s lehkou depresí, téměř nulová. To je totiž jeden z oněch momentů, kdy to do sebe všechno hezky zapáda a neprobíhá jak druhá schůzka z tohoto filmu, která je mi malinko povědomější bohužel. Výborný, velice zábavný, pravda s trochou perverzního humoru, lehce romantický film, který jsem nemusel jedinkrát přerušovat, ani u něj sníst jedinou kostečku čokolády, což je něco neuvěřitelného. Lake a Simon-úžasní a došlo i na Whitesnake. BRAVO. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je dost náročné dívat se na film, když hlavní hrdinka zrovna není vaše oblíbenkyně :D :D Takže to pro mě bylo hodně velké mínus :) :) Za mě prostě není hezká, příjemná, ale bavil mě hlavní představitel a s tím jsem se bavila neskutečně :) Film byl pro mě ohromně předvídatelný, ale krásně svižný. Jsou zde skvělé hlášky a scéna, kdy se vrátili do baru, protože tam zapomněl tu brašnu ? ;) Film je skvěle propletený a proč by hlavní hrdinka neměla využít situace, která se jí nabídla? :) Aspoň, že tak :) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Veskrze britská a také hodně příjemná romantická komedie, která sice nijak nevybočuje z klišé zažitých v rámci tohoto žánru, ale dokázala dokonale padnout do nálady a hereckou chemií společně s britským feelingem dokázala perfektně bavit až do poslední scény. Mezi Lake Bell a Simonem Peggem to funguje skvěle a jsem rád, že dostal Pegg také nějakou podobnou roli. Perfektní film na zatažené podzimní dny. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Strašne nevýrazné. Zaujal ma len samotný nápad "ukradnutia" rande. Ale rozvíjanie tohto nápadu do príbehu nebolo vôbec oslnivé, len povrchnosť poprekladaná klišé rečičkami, nič viac. Záver ešte ponúkol Peggovu hereckú eskapádu, avšak aj tá bola utopená v trstinovej melase. Záverečné titulky som preto privítal s veľkou úľavou. 50/100 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama