Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nejtuctovatější zápletka, Simon Pegg na volnoběh, Lake Bell co se mi líbila a zároveň nelíbila a to je asi tak všechno. Hlavní plus je, že to člověka moc nezdrží. 88 minut je více jak dost. Zábavných okamžiků se najde mnoho, ale střih a kamera jsou místy až moc party a tak jsem byl brzy zahlcen v podstatě prázdnými vjemy. Což škodí těm pár dobrým místům, které mě bavily (věnování knížky, povídání před Jackovou ženou, "triatlon"). Za mě asi tak, jako když se snažíte dělat lepší jídlo, suroviny máte, ale prostě vám to tak nějak ujede pod rukama a výsledek je takový mdlý a je to obecně spíše zklamání, než radost. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Brilantní ukázka toho, že anglický humor stále žije a má světu co říct. Tak trochu jiná love story pro starší, cynické a pokročilé, která ale nebalancuje na hraně a celou dobu se jí daří udržet jistou míru nadsázky, uvěřitelnosti, ale zároveň nikoli jakési romantické patetičnosti - pravda, s výjimkou v podobě závěru, ale to se filmu vyčíst nedá. 85 % a víc takových filmů, prosím. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vlastně neobyčejně obyčejná romantická techtlovinka, kde skrze prasáka Kinneara zamíříme i na dámské záchůdky ve slipech (ahah).  Na druhou stranu neokázale krásná Lake Bell a typicky mile potrhlý Pegg ty kýžené úsměvy i dojetí vyvolávají docela často a index happy feelu je tu tak hodně vysoko.  Nezávadné trojčení. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNY ÚSPĚŠNÉ VZTAHY JSOU ZALOŽENY NA TOM, JESTLI MÁTE OBA DVA RÁDI ZÁBAVU NA ČERSTVÉM VZDUCHU…“ /// Rande na slepo, ve kterým válí ženská bez randícího obličeje a rozvedenej chlápek, co brečí pro bejvalku na hajzlíku. Filmařina, která sází na dialogy, páč je to ukecaný jako sviňa, dobrej slovní humor a trhlý postavy. Fóry vznikaj z kravin a celkem originální příběh nezkazí ani patetickej závěr. Bavil jsem se! Nepotřebuju, aby v romkom vystupovali jen „vosmičky“ a vejš. Navíc jsem vlastně stejně starej (no jo furt! tak skoro, no…). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem romantik po čtyřicítce a volím si mezi 20ti letou triatlonistkou a pětatřicítkou. 2.) Thx za titule „UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která se v mnohém odlišuje, ale přesto v ní figurují obvyklé klišé, které výsledný dojem i přes své nevšední pojetí mírně kazí. Celý film si pro sebe krade výborná hlavní hrdinka v podání Lake Bell, která je naprosto skvělá a působí velmi realisticky. Po většinu času jí výborně nahrává Simon Pegg, který sice není tak přesvědčivý, ale i tak svou roli ustál se ctí. Vedlejší postavy jsou už na tom hůře. Buď jsou naprosto zbytečné, nesympatické a nebo mi zkrátka nepřišly příliš věrohodné a různé podzápletky tak vyplynou do ztracena. Film díky své úmírněné stopáži a povedenému písničkovému soundtracku rychle odsýpá. Jako oddychovka na pochmurné odpoledne tento romantický film bez problému obstojí a to hlavně kvůli výrazným havním hrdinům se kterými se snadno sžijete. 7/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno