Reklama

Reklama

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

cross 

všechny recenze uživatele

Stará láska nerezaví - britské romantické komedie spadají v mém pohledu pod samostatný sub-žánr a Men Up je jejich výstavní skříní. Jednoduchý příběh, kouzelně upovídaný páreček s nejčistším ostrovním akcentem a množství nenásilných gagů - k tomu navíc parádní soundtrack a celková chemie hlavních hrdinů i jejich obsazení. Díky těmto atributům jsem ochoten přehlédnout i mírnou vypočítavost a občasné slepé uličky dialogů a označit pro mě doposud zcela neznámý film možná za nejlepší romantickou komedii od Love actually! Prosím, víc takhle pozitivních filmů!!!:) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu a hodnotení to vyzeralo sľubne, no toto bol ten prípad, kedy sa očakávania bohužiaľ nenaplnili. Tešil som sa na svojský britský humor, ktorý dokáže aj priemerný film zväčša pozdvihnúť o úroveň vyššie, avšak toto bolo celé akési ťažkopádne, a na moje prekvapenie až príliš plné klišé. Až na pár dobrých dialógov a dejových zvratov to však nedosahovalo ani bežnej priemernosti. Napokon najzábavnejšou postavou celého filmu bol ten perverzák Sean, ten ma fakt asi ako jediný dokázal pobaviť. Btw. v prvých chvíľach som si myslel, že Nancy je transvestita. Lake Bell má síce peknú postavu, ale do tváre vyzerá občas ako transvestita. Neviem či už som videl ženu s tak obrovskými ústami... ()

Reklama

Lyli 

všechny recenze uživatele

Posiluj trochu stehna. Jo, to bych měla, ale nejdřív se asi naučím francouzsky...no, předtím asi potkám pod hodinama skvělého chlapa, kvůli kterému zazdím rodinnou oslavu....což všichni pochopí, protože jinak budu stará panna, a to nechceme. A možná si prečtu nějaký ten manuál na život, abych se ujistila, že fakt všechno dělám špatně...a když to bude celé v kelu, a budu chtít skočit z mostu, tak si radši doma pěkně sednu, udělám čaj a pustím si tenhle film, protože od včerejška ho miluju. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná vzťahovka. Rovnako pekný feeling ako nedávne Evansovo Before We Go. Akurát na britský spôsob. Lake Bell a Simon Pegg sú strašne fajn a od začiatku im musíme držať palce. Tým pádom dokážeme aj prekúsnuť on the edge koniec idúci po vzoru tradičných klišé romantických filmov(teda beh a vyznanie). Má to veľa pekných momentov, veľmi krásne napísané dialógy a má to kupodivu veľmi pekné tempo. Dĺžka je tak akurát aj keď pri záverečných titulkoch zamrzí, že je už koniec. Veľká spokojnosť. A rovnako ako Evansovmu počinu aj tomuto musím dať plný počet. Jedna z tých vecí, ku ktorým sa budem stále s chuťou vracať. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Viděno podruhé. Mám rád Simona Pegga, britské komedie, celkem povedené a vtipné dialogy a hlavně když mezi těmi dvěma něco je. Nebo aspoň něco, čemu mužů věřit a toho jsem se tady dočkal. A navíc Lakem Bell k tomu všemu přidala ten svůj úsměv, kterým mě totálně dostala. Takže za čtyři. A vůbec nechápu, proč jsem dal minule míň. Asi jsem měl blbou náladu a nebo moc tvrdě trénoval, kdo ví. Potřetí se už dívat nebudu, slibuju, vůbec nevím, co bych napsal potom... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama