Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (76)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Čínsko-ruská spolupráca radšej takto. Film sa dočkal veľkého hejtu a dokonca porovnaniu s tými vyprahnutými súčasnými českými rozprávkami, ale práve keď s nimi to porovnám, tak je to oveľa lepšie. Pre deti myslím, že v poriadku, lepšie než buzny od Disneyho. A Jackie Chanovi tá sivá brada aj normálne pristala. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako triky jsou fakt mizerné, v ději se objeví spatlanina všech možných motivů různých báchorek, střihač je debil a kameraman u toho chlastal vodku, Jackie se pere jen jednou, ale když ono je to od začátku přiznané, že půjde o sice akční dobrodružnou historku s určitými mystickými motivy, ale která se nechce a nebude brát vážně. Což se daří skvěle a myslím, že Jackie a Arnold si to hodně užívali, ale ostatně i ostatní herci, přehrávající naprosto schválně - a ono to sem kupodivu pasuje. Jako ze začátku jsem netušil, oč půjde, ale pak jsem se docela bavil. Samozřejmě, jsou tam hluchá místa, nelogičnosti, ale ne natolik, abych se u toho prostě nepobavil. No a sice toho moc neodehraje, ale je tu i Rutger Hauer. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kartograf Jonathan Green (Jason Flemyng) se dostává do Moskvy a jeho cesta pokračuje dále směrem na východ... Arnie a Jackie jsou jenom takové lákadlo na plakátu, protože jejih scény se podařilo sestříhat mezi dvacátou a čtyřicátou minutou tak, aby to vypadalo, že jsou ve filmu mnohem delší dobu. Na malou chvíli se ještě objeví v samotném závěru. Pro každého z nich to bude odhadem asi lehce nad deset minut. Jason Flemyng si od posledně pohoršil a dalo by se říci, že hraje vedlejší roli. Rutger Hauer se ve filmu pouze mihne. V každém případě první film měl mnohem lepší příběh. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Dračí pečeť jsou vlastně dva filmy, které spolu téměř nesouvisí. První z nich mohl vzniknout díky tomu, že první díl byl komerčně úspěšný a tak se do druhého sehnali dvě akční legendy - Arnie a Jackie. Jejich linka trvá na začátku filmu cca. 40 minut, je zábavná, vtipná a jejich souboj je kvalitně zpracován (zřejmě za choreografií stál sám Jackie, ostatní bitky ve filmu jsou tuctové). Poté začne druhý film, který se odehrává celý v Číně. Není špatný, ale dýchá z něj, že není příliš originální. Na jedno zhlédnutí je to fajn a bitku hvězd si, možná, ještě pustím, ale jinak jde o průměr. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jackie a Arnie, si zrejme odskočili z dovolenky, natočiť pár užitočných scén, do tohoto predigitalizovaného spektáklu. Dostali určite pochvalu a nejaký ten dolárik ( rubeľ, jüan ? ). Už len kvôli nim ( čo je aj tak dosť málo ), sa to dá zvládnuť. Aj keď to vyzerá, ako keby točili scény pre celkom iný film, v akom nakoniec skončili. Čo už. Je to svojim spôsobom zvláštne, akási rarita v tejto oblasti. Proste je to naozaj tak zlé, až je to v podstate pozerateľné. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (7)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Han Guanhua. (Rominator)

Reklama

Reklama