Reklama

Reklama

Bob Stone (Johnson) byl na střední oplácané „cosi" a sloužil jen jako terč brutální šikany. Calvin (Kevin Hart) stál na úplně opačném konci středoškolského potravního řetězce, ale to jsou teď v jeho případě už jen loňské sněhy, protože se užírá špatně placenou prací v účetní firmě a zoufale sleduje, jak mu život utíká mezi prsty. Léta o sobě neslyšeli, ale nyní se „potkali" na internetu a následně také fyzicky, v hospodě, kde chtějí zavzpomínat na staré dobré časy. Bob Calvina ohromí nejen svou vypracovanou muskulaturou, ale také informací, že jako elitní agent CIA pracuje na těch největších světových případech. Stále ohromený Calvin u sebe nechá Boba přespat, z čehož se vyklube kardinální chyba, protože hned ráno Calvina doma překvapí trestná výprava Bobových kolegů. Ti jdou svému parťákovi po krku, podle nich je až po uši namočený v přípravách na teroristický útok. Zdá se, že Bob Calvinovi tak trochu kecal. Naštěstí si to budou moci vyříkat, protože Bob vezme na úprku před spravedlností Calvina s sebou a s jeho pomocí bude chtít očistit své jméno a jako návdavkem zachránit svět. To by neměl být pro bývalého třídního šprta žádný problém. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (313)

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to také nič proti ničomu. Fajn postavy so slušnou vzájomnou chémiou v nezaujímavom filme, ktorý by celkom slušne mohol fungovať v 90. rokoch, no teraz je to dosť mimo. Niektoré fóry sú super, no dosť často prevláda hlušina. Ale dúfam, že to vráti do povedomia jednu nemenovanú pecku s Patrickom Swayzem 6/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Rawson Marshall-Thurber /Vybijena, Millerovi na Tripu/ natocil slusnu komediu, u ktorej sa US humor dokazal vynimocne priblizit Europe. Dwayne Johnson a ukecany uradnik Kevin Hart film slusne tahaju, humor je verbalny aj neverbalny. Smiat som sa vyslovene nesmial, ale usmieval som sa az prilis casto. Johnson v roli tvrdaka, ale dobraka, film si evidentne uziva, rezisersky zrucne natocene, tempo ma nenudilo /dobre, v strede tak trochu jo/, dialogy len take priemerne ... asi ako cely film : 69 % ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Je síce pravda, že scenár mohol byť bohatší na vtipné situácie a gagy, ale v rámci odpočinkovej bezmozgovej zábavy potešilo aj to málo. Pohľad na The Rocka vo vypasovanom pyžame stál za to. A na záver prišlo aj na pekné posolstvo - násilníkov treba nakopať do... Lepší priemer. 65/100 ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční komedie, která občas dokáže rozesmát bránice. Lehká zápletka, která se dá lehce uhádnout. Jinak se od ostatních ničím nelíší, pokud tedy nejste fanoušci D.J. jako já, ale i ten svoji "divnou" postavou to nezachraňuje tak, aby se jednalo o kvalitnější snímek. Až na pár momentů neurazilo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc gagů a hlavně víc hlášek. Hart sice nezavřel hubu, ale nic, co by stálo za zapamatování, z něho nevylezlo. Budiž mu přičteno ke cti, že mi ta jeho užvaněnost oproti jiným případům nelezla na nervy. To bohužel obstarával celkem překvapivě Johnson resp. jeho postava. Chápu, že v podobně laděné komedii se s nějakým přehráváním musí počítat, ale tady toho na mě bylo moc. Nicméně i přes zmíněná negativa film frčí svižným tempem, pár důvodů pro zasmání se tu také najde, ale především je Central Intelligence tím typem filmu, ze kterého čiší naprostá pohoda. A to se počítá. 65% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (18)

  • Název filmu Central Intelligence prvními dvěma písmeny odkazuje na zkratku CIA, jejíž celý název zní Central Intelligence Agency. (Dio_Padre)
  • Dwayne Johnson ve filmu ztvárnil postavu Boba Stona (Bob Kámen). Jeho wrestlingová přezdívka je The Rock (kámen). (kellne)

Související novinky

Jumanji s Rockem?

Jumanji s Rockem?

18.04.2016

Remake rodinné klasiky Jumanji měl dorazit už letos v prosinci. Studio Sony ho ale nestihlo dát dohromady, a tak se v lednu posunula premiéra na červenec 2017. Film mezitím dostal režiséra, jímž bude… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Reklama

Reklama