Reklama

Reklama

Když se zlomí větev

  • USA When the Bough Breaks (více)
Trailer 1

John a Laura Taylorovi (Morris Chestnut a Regina Hall) tvoří mladý, profesionální pár, který zoufale touží po dítěti. Po vyčerpání všech ostatních možností si nakonec najmou Annu (Jaz Sinclair), dokonalou ženu, která se má stát jejich náhradní matkou. Čím pokročilejší však její těhotenství je, tím závažnější a nebezpečnější se stává i její psychopatická posedlost Johnem. Manželé jsou vtaženi do Anniny vražedné hry a musí si znovu vybojovat kontrolu nad svou budoucností dřív, než bude příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (24)

Martin29 

všechny recenze uživatele

Horor ani omylem a mysteriózní už vůbec ne. Pod pojmem mysteriózní si přestavuji nějaké tajemno a nadpřirozené prvky což tu není/nejsou. Je to v podstatě thriller o tom, že jeden pár John a Laura nemůžou mít dítě tak hledají náhradní matku. Najdou Annu, která je, ale společně s jejím přítelem magor a chce Johna pro sebe a dítě si nechat. Hodně to kazí zbytečně dlouhá stopáž zkrátit to minimálně o 30 minut a bylo by to v pořádku takhle je tam hodně vaty. Z daného žánru thriller, který zde není ani uveden jeden z lepších. P.s. na to kolik měly prachů měly si aspoň zaplatit posraný alarm, ale asi by to byla už drahá záležitost ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Cassar spojil motivy posedlosti s vyděračským plánem a natočil rutinní thriller, kde se chudák chlap musí bránit výlevům zpovykané těhule, toho času náhradní matky. Není tu nic, co by člověka vyloženě zvedlo ze židle a i když se tu najde pár vypjatých momentů, tak všechny jsou ne vyloženě bezkrevné, ale tak nějak obyčejné. Co je fajn je obsazení. Manželská dvojice Chestnut-Hall solidní, ale mě víc bavili záporáci ať už Jaz Sinclair nebo Theo Rossi, jehož postava měla dostat větší prostor. 55% ()

Reklama

Magika82 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z mých nejkratších komentářů: O horor se nejedná. Mysteriózní je pouze název snímku. Do dramatu to má stejně daleko, jako České dráhy k vysokorychlostním tratím Francie nebo Japonska... Režisér i scénárista by měli shlédnout snímek, jako kupříkladu Ruka na kolébce... 25% za kameru a hudbu. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Málem se pode mnou rozevřela hlubina odpadu. Tenhle snímek nemá s hororem nic společného. Jeden pár si nechá oplodnit ženu, která je milá, pěkná a těší se, že může někomu pomoct. Jenže postupem času se z ní vyklube psychopat, který touží po jediném! Získat manžela a dítě jenom pro sebe! Tolikrát viděný klišé příběh, už po dvacáte opravdu na obrazovce nefunguje a nikdy fungovat nebude! 15% ()

Lisabellla odpad!

všechny recenze uživatele

Protože takových filmů už bylo natočeno víc než dost, musí být každý další lepší a lepší. Ale tohle z daleka není ani lepší, ani dobré. A musím se přiznat, že rasisticky bych raději, kdyby hlavní postavy nebyly černé. I když na druhou stranu - Jaz Sinclair se překonala, od první chvíle bylo jasné, že je to pěkná kráva. Film moc nedoporučuji. Je k ničemu, je zbytečný. V podstatě není ani co by se k němu dalo pořádně napsat. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama