foto

Jaz Sinclair

  • nar. 22.7.1994 (26 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wingmen
2018 Slender Man
2017 Noc šílených matek
2016 Když se zlomí větev
2015 Papírová města

TV seriály

2020 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kaptitola dvacátá osmá: Legendární Sabrina (S03E08)
Kapitola dvacátá sedmá: Jidášův polibek (S03E07)
Kapitola dvacátá šestá: Všechny ty čarodějnice (S03E06)
další epizody (8)
2019 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola dvacátá: Valčík s Mefistem (S02E09)
Kapitola devatenáctá: Mandragora (S02E08)
Kapitola osmnáctá: Zázraky Sabriny Spellmanové (S02E07)
další epizody (8)
Easy (TV seriál)
Samovznícení (S03E03)
2018 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola jedenáctá: Příběh zimního slunovratu (S01E11)
Kapitola desátá: Hodina duchů (S01E10)
Devátá kapitola: Navrátilec (S01E09)
další epizody (11)
2017 Easy (TV seriál)
Lady Cha Cha (S02E07)
Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
What Are You? (S08E12)
2016 Easy (TV seriál)
Popelka veganka (S01E02)
2014 Revoluce (TV seriál)
Výstavní třída (S02E16)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)

Dokumentární

2010 Masterclass (TV seriál)
2007 Brotherhood 2.0 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky