Reklama

Reklama

Muž z Vysokého zámku - Série 1

(série)
USA, 2015, 9 h 6 min (Minutáž: 48–60 min)

Tvůrci:

Frank Spotnitz

Předloha:

Philip K. Dick (kniha)

Hrají:

Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Cary-Hiroyuki Tagawa, Rufus Sewell, Joel de la Fuente, Rick Worthy, Daniel Roebuck, Brennan Brown (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (19)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím skvělé. Ne teda dokonalé (zvratům řízeným náhodou se neubránilo ani tady), ale neustále se něco děje, vata skoro není, jednotlivé scény jsou velice chytře vedené a skvěle natočené a díky tomu to umí neustále napínat i v nejdrobnějších zápletkách vedlejších postav. A když je třeba zpomalit, aby to mohlo mít deset epizod, jde se na to rovněž chytře a pořad se děje něco zajímavého, co posouvá veškeré zápletky neustále dopředu, včetně té ústřední. A poslední epizoda přijde se skvělým zvratem, díky kterému jsem na druhou sérii natěšený o to víc. 4* ()

kacer4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný námet a dosť dobré spracovanie. Film je zasadený do zaujímavej doby a má celkom reálne základy. Jediné, čo môžem zle zhodnotiť je konanie hlavnej postavy. Konanie všetkých postáv som väčšinou chápal, ale Jules ma dokázala vždy nemilo prekvapiť. Jej rozhodnutia sú samozrejme veľmi výhodné pre natiahnutie seriálu, ale nevidím v nich logický zmysel (vidím prvý film a idem zachraniť svet, vidím druhý film a už nie je žiadna nádej). Byť na Frankovom mieste, už dávno by išla k vode :). Idem hneď na druhú sériu. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Nooo, jsem velice, velice mile překvapena touto alternativou reality...Je zajímavé nechat se vést příběhem jak by to mohlo vypadat...Až na ten konec se na seriál dívalo moc dobře...Ta ponurá atmosféra...počasí...a všudypřítomná beznaděj...jeden se s tím mohl okamžitě ztotožnit...Notabene pokud je starší ročník, tak to pro jednoho není žádná sci-fi, ale něco podobného co jsme si užili s totalitou...Za mě 90% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námetovo vystavané na základoch budovania záhadnosti v alternatívnej minulosti okolo záznamu(ov), ktorý by mal “otvoriť oči” širokému spektru ľudí, čo nesmierne pripomína “biblickú story” s Danzelom: “Kniha prežitia”. Ako celok však na mňa samotná (prvá) séria pôsobí príliš minimalisticky, kedy je fašizmus ako taký, akoby prezentovaný čisto cez formu “pánskej módy”, než vyobrazením veľkých miest či samotného okolia v žiari reflektorov Svastiky. Neviem no. Mne tento projekt príde ako solídny námet, ktorý hrubo nevyužil všetok svoj potenciál i keď jedným dychom musím dodať, že ma celkom láka sledovať ďalšiu sériu, vďaka ktorej by človek zistil, akým smerom sa to vlastne celé bude uberať. ()

jemiplano 

všechny recenze uživatele

Prvá séria prináša nemastné neslané zápletky a tak do očí bijúce nelogické správanie hlavnej hrdinky, že je až škoda tých dobových kulís, kostýmov a skvelej atmosféry (to je asi jediné čo tvorcom vyšlo veľmi dobre). Verím v nakopnutie v druhej sérii. Inak to bola len taká oddychovka ako o 5tej na Markíze. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama