Reklama

Reklama

Muž z Vysokého zámku - Série 2

(série)
USA, 2016, 9 h 12 min (Minutáž: 50–59 min)

Tvůrci:

Frank Spotnitz

Předloha:

Philip K. Dick (kniha)

Hudba:

Dominic Lewis

Hrají:

Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, Rufus Sewell, Cary-Hiroyuki Tagawa, Joel de la Fuente, DJ Qualls, Callum Keith Rennie, Brennan Brown (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (29)

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově za čtyři, a to i přes opravdu silné finále a osmou epizodu. A i přes opravdu rychlejší tempo celé sezóny, které sice nenudí, ale postrádá tu detailnost řady první. Ale s klidem řeknu, že v poslední epizodě jsem si zatleskal a pod svůj řídký knír si mumlal "well played, well done, Amazon". Finále výtečně napsáno, výtečné charaktery a celá řada skvělých herců v čele s Rufusem, imho jedním z nejvíc underrated herců současnoti. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna mě velmi potěšila. Měl jsem obavy, že by mohlo dojít k podstatnému zhoršení proti první sérii, což se u seriálů často stává, ale i přes některé slabší momenty jsem nakonec velice spokojen. Jak už jsem určitě někde napsal, téma seriálu je mi velice blízké, scénář je výborně napsaný a skvěle zachycuje propastné rozdíly mezi oběma velmocemi. Z herců bych chtěl jednoznačně vyzvednout Rufuse Sewella, těšil jsem se na každou scénu, v níž vystupoval. Abych to uzavřel, druhá série byla výborná, užil jsem si ji a těším se na třetí. ()

Reklama

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jsme tady zas. Výprava úžasná, ale pro mě už svět dostává znatelné trhliny (některé se dají vysvětlit, nektěré ne) a baví mě to, to určitě, ale něco je opravdu již až příliš "chytré". Tak třeba to grand finále s Japonskou bombou, jako, já vím, že německá rozvědka nebyla nic moc, ale aby nevěděli, že Japonci mají bombu, která je několikrát silnější než co mají Němci? I KDYŽ MAJÍ DÚKAZY, ŽE PRÁVĚ PROTO JIM TEN TÝPEK V PRVNÍ SEASON PAŠOVAL TO INFO!!!???!!! Celá linka příběhu stojí na tak chatrných nohách, že i batole by je podrazilo říhnutím. Himmler taky docela retard. Myslím, že kdyby němci to takhle vedli od začátku, tak neudělaj ani ten Anchluss. Juliana nezklamala a úspěšně zabila další řádku lidí, podle mě ve finále zabije přímo a nepřímo nejvíc lidí ze seriálu, co myslíte? Slušnej killcount. Zajímavé postavy a osudy mě ještě zajímají: Ed (kámoš brejlatého dementa), asi John Smith (to generický jméno mě pořád dostává) trochu, limonádový Joe a Japonskej týpek co cestuje časem. Jo a nesmím zapomenout na TRUE OG THOMASE, tomu říkám adamantiový balls, reich ti salutuje hochu, já bych taky zvednul pravici, ale... ne. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minimálně o třídu lepší než první série. Ať už se jedná o víc prožívané herecké výkony, o božský soundtrack nebo o jednotlivé scény. Ne, že by první byla špatná, ale ta druhá... ta bylo bombová! A osmá epizoda? K tomu nemám slov. Dobrá práce, TMITHC crew! "One selfless act of love and hope. That's what I put my money on." ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě o něco horší než 1.řada, ale pořád stejné drama a nese se to v duchu řady první. Jelikož jsem se dokopal k přečtení knižní předlohy, tak mohu konstatovat, že je úplně vyčerpána a to včetně toho, co v ní bylo jen naznačeno či okrajově zmíněno s výjimkou vesmírného programu. Tvůrci si leccos upravili nebo přehodily chronologicky pořadí toho, jak je to zmíněno v knize, ale to nevadí. Každopádně se těším na třetí řadu, která bude plně v rukou tvůrců a jsem zvědav co vymyslí, protože námět je prostě fantastický nejen pro fanoušky 2.světové války, kteří si říkají "co by bylo kdyby". ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama