Reklama

Reklama

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (451)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Očekáváte ultimátní vydíračku, tajemně vedenou prostřednictvím jakéhosi Velkého bratra? Dostanete příběh o tom, že i dnešní pubiny umí být otravné, pubíci marně skrývají svou homosexualitu a celá ta mladá polulace podléhá místo céčkům těm ,,internátům", jak říkává má milá, k znechucení stále ještě živá, paní sousedka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To vážně chcete, abysme se pozabíjeli? - Joooo!" Lidi si zaplatili, tak mají právo vidět krev. Jenže oni to nejsou lidi. Sice tak vypadají, ale ten mobil přirostlej k horní končetině dává tušit, že došlo k nějaký mutaci. Já tedy neukazuju svůj život na žádným sociálním Chlubílkovi, neztrácím se na ulici v případě výpadku internetu a až mě nějaká chytrá lednička vyzve, abych skočil z okna, protože za svou smrt budu mít miliardu zhlédnutí, tak poletí první. Přesto mě celkem zaujal snímek, kterej ukazuje, že tuhle hru zatím ještě lze vyhrát. Na jak dlouho? ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Wow, tak super MODERNÍ - REÁLNÝ thriller jsem snad ještě neviděl !!! Trailer jsem neviděl a čekal jsem nějakou ptákovinu, ale to co mi bylo naservírováno ... uff ... Parádní hudba, hlavní duo Emma a Dave výborné, hlavně Emma, kde jí to pravdu dost sluší a je to fakt kost, scény jako vlak, motorka a žebřík dechberoucí. Chtěl jsem dát 4*, ale jelikož mám tenhle film ještě 2 dny po zhlédnutí v hlavě a opravdu se mi to líbilo a hodlám se na to podívat klidně ještě 2x či víckrát (edit: během půl roku viděno už 4x) tak ten plný počet prostě napálím. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

V roku 2016 som sa na Nerve hodne tešil a sklamal ma, a až do včera mi tu svietilo hodnotenie dvoch hviezd. Spätne vlastné hodnotenie nechápem. Vyslovene blbý je iba záver, pár scén je dokonca vynikajúcich (rebrík, žeriav), je tam Emma Roberts a celkovo ide o neuveriteľne zábavnú oddychovku, ktorá sa vo svojom tempe nezastaví ani na moment. Zvyšujem na 4* a určite si to dám časom znovu. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

V průběhu filmu jsem si dával dohromady tenhle komentář. Někde do 3/4 jsem si řekl: Hele, charaktery jsou tupý jako velevrub, ale co už. Že celá ta hra je tak trochu nedomyšlená má to spoustu logických nesrovnalostí? Co už. Já se bavil a bavil jsem se celou tu dobu. Režie je suprová a je strašně cool jak je tenhle film moderně zpracovanej, celý to působí jako vlog od Caseyho Neistata(což je trochu funny protože se tam i objeví) má to drive, úžasný tempo který vás prostě vtáhne a zařeže do sedačky. Říkal jsem si za normálních okolností bych tomu dal mnohem horší hodnocení ale s tímhle prostě nemůžu míň než za 4*.No a zrovna v tom nejlepším se to na pěti posledních minutách naprosto rozesere. Postava mámy je jednoduše k smíchu, buď ji tam neměli dávat vůbec a nebo z ní alespoň neměli dělat takovýho tupce. Celý finální zvrat nefunguje jako zvrat protože némá absolutně žádný teasing a přijde doslova "out of nowhere". Nevím jak vám ale mě to najednou strašně zkazilo zážitek. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu si zahrál malou roli americký youtuber Casey Neistat, (známý také díky seriálu The Neistat Brothers, který natočil pro HBO), který se osobně zná již delší dobu s režiséry. (havlajs10)
  • Když si Vee (Emma Roberts) zkouší v obchodě šaty, je jí řečeno, že šaty jsou příliš drahé. Jde tak o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde hrála hlavní roli Julia Roberts, tedy teta Emmy Roberts. (Reesam)
  • V uvítacím videu hry „Nerve“ jsou sestřihy z různých filmů. Jedná se například o legendární scénu z filmu Matrix (1999), kde Morpheus nabízí Neovi, aby si vybral mezi modrou a červenou pilulkou, z nichž jedna jej vrátí do jeho virtuálního života a druhá mu umožní vstoupit do skutečného světa. V dalším záběru je vidět dav obyvatel z filmu Hunger Games: Vražedná pomsta (2013). Konkrétně ve chvíli, kdy jeden z přihlížejících vzdává hold Katniss přiložení dvou prstů na rty a následným pozvednutím ruky. (Calwen22)

Reklama

Reklama