Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři muži, kteří jsou přátelé už od doby, kdy chodili do školy, jsou si blízcí jako rodina. Hyun-Tae (Ji Seong) je hasičem. Má dceru a neslyšící manželku, krom jiného silný smysl pro spravedlnost. In-Chul (Joo Ji-Hoon) pracuje jako pojišťovák, avšak spíše je podvodníkem, po kterém už jde kontrola. Min-Soo (Lee Kwang-soo) je obyčejný muž, který se utápí v alkoholu a byl spíše za troubu. Jeden incident přivede tyto muže na rozcestí a přátelství půjde stranou. (Hanassi)

(více)

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky smutny film o troch kamaratoch ktorym ich kamaratstvo znici jedna blba udalost. V ramci korejskych filmov to nie je nicim originalne ani nadpriemerne prevedene. Ale stale si to udrziava solidnu uroven. Asi najviac ma sklamal prerod hlavneho hrdinu, ktory nebol prilis dobre vykresleny a tato postava mi bola dost nesympaticka aj ked mal byt tym najcestnejsim z tejto trojky. Vysledkom je slusny film na jedno pozretie. 6/10. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že to celé bylo většinou ve tmě a navíc zbytečně dlouhé a zmatečně provázané, jsem po většinu filmu netušil, kdo je kdo a kdo s kým vlastně mluví, protože mi některé tváře přišly stejné. Navíc pokud se navzájem nějak zřídí - takže pak naproti sobě sedí dva jihokorejci a mě přijde, že rozmlouvá jen jeden sám se sebou. Spíše drama než thriller a nijak dobré drama. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Confession mi príde len ako taká úplne priemerná dráma o trojici priateľov, ktorých život radikálne zmení jedna tragická udalosť, na ktorej aj napriek nie zlým úmyslom mali svoju vinu. Síce nemôžem tvrdiť, že by to v nejakom ohľade výraznejšie zaostávalo, ale ani to vôbec v ničom neponúkne viac, než len ten solídny priemer. Dej je pomerne obstojný, pričom sa zaobišiel bez nejakých vyložene nudných miest, ale zároveň ani na okamih nenadchne a v ničom neprekvapí. Film ponúkal potenciál v niekoľkých žánroch, ale od krimi sa nakoniec prakticky úplne obrátil, možno keby mal viac priestoru vyšetrovateľ z poisťovne, o thrilleri sa tu tiež hovoriť nedá a tak zostáva len tá nevýrazná dráma, v ktorej moc nefungujú emócie a ani postavy. Chcelo by to nejakých výraznejších hercov, ktorí by tú tragédiu a nadchádzajúce problémy dokázali lepšie predať, ani jeden z tria nevynikal a vedľajšie postavy ich tiež moc nepodporia. A vizuálne je to opäť len ten štandard. Takže Confession je taký štandardný film, ktorý v ničom výraznejšie nesklame, pozerať sa na to dá bez akýchkoľvek problémov, ale keby som ho nevidel, prakticky o nič by som neprišiel. 58% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama