Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Materiálne zabezpečený muž menom Jack (Henry Rollins) má najradšej samotu a dlhý spánok. Jeho jediným koníčkom je hra Bingo a jedinou povinnosťou zaobstarať si potravu. Už dlhší čas si všíma, že ho sleduje skupina chlapov, ale vždy si s nimi dokáže poradiť, takže pre neho nepredstavujú hrozbu. Všetko sa však zmení vo chvíli, keď sa dozvie, že má dcéru Andreu (Jordan Todosey). Jeho život sa po jej príchode mení zo zabehnutého stereotypu na nezastaviteľnú jazdu. Skupina prenasledovateľov si totiž uvedomí, že Jackova dcéra by mohla poslúžiť ako dobrý spôsob, ktorým by sa k nemu mohli dostať a navždy ho odstrániť. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k slabý zápletce vlastně až překvapivě zábavnej film o tom, jak se nesmrtelnej nedůtklivej Henry Rollins snaží zahrabat doma v posteli a neustále ho někdo otravuje - s čímž se dá rozhodně dobře soucítit. Nejsem si jistej jestli má cenu na to dívat, ale je to celkem tajemný, atypický, svým způsobem vtipný a má to v hlavní roli jednoho z nejcharismatějších lidí v muzice, takže nikdy víc ale jednou joo, proč ne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak určitě se na tuhle story o nesmrtelným strejdovi dalo podívat ale není to nic z čeho bych si sednul na prdel. Nemělo to žádnej extra oslnivej děj a chvíli jsem si musel zvykat i na Henryho Rollinse v roli "Jacka". Z filmu si odnesu fakt jednu povedenou scénu a třeba hlášku" Nejsem fanda 9mm(ráže). Preferuji něco co mnou může projít....Případný znovu shlédnutí někdy v budoucnu spíš ale vylučuji. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Co se zpočátku zdá jako nuda, je nakonec docela nuda. Největší zábava je asi zajímavě pojatá nedbalost, s jakou hlavní hrdina ke všemu přistupuje, a musím říct, že jsem se párkrát zasmál, i když jsem ještě nevěděl, že to je komedie... K té nudě — on se hlavní postava po všech těch letech fakt krutě nudí, ale jak něco takového, má-li to být podstatou příběhu (ale možná mi to tak jen přišlo), ztvárnit jinak, než nudně? Oříšek. Vlastně se mi to líbilo, asi tak mezi jedničkou a pětkou. Takže dám zhruba dvojku s lehkým dojmem, že kdyby pod tou samou věcí byl podepsaný Jarmusch, pětky by jen padaly, včetně mé. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Veľmi rád udelím štyri hviezičky tomuto kúsku, pretože milujem filmy s temnou atmosférou o podivných outsideroch, ktorého stvárňuje Henry Rollins. Ale keby Care ku koncu ešte strelil bez ľútosti poriadnu petardu do ksichtu, aby sa jej v tej tupej kotrbe rozsvietilo, boli by to poctivé 4, stopercentné, hviezdy! Neuveriteľne ma vo finále ta 'kunda' srala! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina mě moc nebrala. Henry Rollins absentující na jakoukoliv mimiku byl sice výborný a pár fórků s béčkovými gangstery mělo něco do sebe, ale celkově se film až moc táhl a uspával. Vše se změnilo s únosem. Ne že by se tempo nějak výrazněji zvýšilo, ale Rollinsova postava Jack se vydá na krvavou cestu, která je v kontrastu s přetrvávající utahaností místy až dokonalá. Spokojený jsem byl nakonec i s vysvětlením, co je Jack vlastně zač, ačkoliv se nejedná o nic světoborného a někdo to dost možná i čekal. Sice bych si podobnou tématiku dokázal představit v jiném zpracování a první polovina hodně mrzí, ale ve finále jsem byl nakonec spokojen. 70% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno