Reklama

Reklama

Prima hodinka

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Živý reportážní magazín s výjimečnými hosty, pozoruhodnými postřehy, neotřelými moderátory a pozitivním pohledem na svět. (TV Prima)

Recenze (4)

ESNYR 

všechny recenze uživatele

"Živý reportážní magazín s výjimečnými hosty, pozoruhodnými postřehy, neotřelými moderátory a pozitivním pohledem na svět.(TV Prima)" ××× Že bych viděl jiný pořad ? První seznámení dopadlo hodně špatně. Nudní ( prej neotřelí ) moderátoři, kteří ani neumí pořádně mluvit, 3 reklamní bloky ( v hodinovém pořadu dost vražedné ) reportáže o nezajímavých věcech a když už nevíte kudy kam, nacpěte tam videa z Youtube. Neodvažuju se hodnotit po prvním přísunu, ale nějak nevěřím že by se to časem zlepšilo. Takže hodnotím bez hodnocení - 1 hvězda za snahu. Divácké zprávy & VIP & Prásk & Prima svět = nudný pokus o Príma pořad ( ty vole, bubínkář v závěru to totálně zazdil )EDIT po pár dílech : tu 1 hvězdu tomu přece jen nechám. Sem tam se podaří něčím zaujmout. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Prima se začíná konvertovat na totální sračku. začalo to diváckými zprávy, pak přišlo mnoho nových seriálů a korunují to ještě takovým hovnem.. Nevím čemu se to snaží vyrovnat, ale reportáže jsou nezajímavé, hosti také, moderátoři taky žádná sláva.. To byla zajímavější ta kombinace komisař rex(ten původní) + odpolední zprávy, ale tohle je fakt peklo.. Edit: Čím víckrát jsem to vidím tím je to blbější a blbější. Ta moderátorka na mě působí jako naprostá blbka bez absolutního moderátorského skillu, ten chlap je sice taky nemožný, ale v porovnání s tou krávou pořád dobrý. Musím snížit z 10% na 5% ()

Reklama

Reklama