Reklama

Reklama

Queen: Play the Game

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 1980, 3 min

Recenze (6)

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Doba před rokem 1984 je období Queen, kdy dělali snad své nejlepší písničky a k nim spoustu videoklipů, ale skoro pořád v módu "kapela hraje a natáčí ji kamera". Což je při náhodném přehrání jedné skladby v pořádku, ale když se podíváte na soubor klipů ze 70. let Queen´s Greatest Flix, není vlastně na co koukat a roli hrají jen ty písničky. Takže ani tady na CSFD není potřeba se rozepisovat o každém videu z tohoto období, snad jen k několika trochu odlišnějším než ten zbytek. Případ Play the Game je asi takový - písnička slušná, video kromě úvodního záběru, kde z vesmíru letí mikrofon a chytí ho Freddie Mercury, úplná nuda. Na svou dobu možná ok a celkové hodnocení dvě hvězdy je asi nespravedlivé, ale na CSFD se opravdu hodnotí hlavně vizuály a tady toho moc není. Radši na desce! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Videoklip z obdobia keď Mercury a spol pripravovali FLASHA GORDONA. To tričko na Freddym preto nieje iba náhoda a samotný vizuálny štýl klipu pôsobí komiksovým dojmom. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Menej známa qeenovka, Mercury už s fúzikmi a pódiový klip ozvláštnený plamenným pozadím. Pozornosť na seba strháva - ako inak - Freddie, ktorý je buď do pol pása nahý alebo v tričku s napísom Flash. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama