Reklama

Reklama

Brána válečníků

  • Francie Warrior's Gate (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Bronson je nesmělý teenager a nadšený hráč počítačových her, v nichž je znám jako mistr kung-fu Černý rytíř. Jednoho dne se v jeho pokoji zjeví čínský bojovník Zhao s princeznou Sulin a pomocí kouzla Jacka zavedou do staré Číny, kde jim má pomoci porazit zloducha Aruna. Jack v sobě musí objevit odvahu a nečekaný talent v této bláznivé výpravě do jiného světa. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh z pera Luca Bessona je atmosférou a zpracováním hodně podobný staršímu snímku ´Zakázané království´. Honosná výprava, skvělé bojové scény, jednoduchý scénář a v tomto případě typická teenagerovská naivita. Fantasy-dobrodružný děj má hodně společného i s fantasií počítačových her a je v tom úmysl. Proto jsou mnohé scény na tento fakt stavěny. Takže nic pro diváky hledající ve filmu především logiku a smysl. Vášnivý teenagerovský hráč videoher se ocitne ve staré Číně a mladá princezna v době současné a to díky čaroději. Besson nám tak připomněl staré dobré Návštěvníky. V ději je kvůli neoriginálnosti již značná předvídatelnost, ale jako ryze zábavný snímek funguje dobře. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

O kvalite snímku by som tu radšej nepísal. Ako priemerné B-čko by to aj ušlo, ale obal, do ktorého je to balený, je veľmi „lacný“ (minimálne z hľadiska kreativity). Nehovoriac o záverečných scénach, zahrnujúce elimináciu zlého bossa. PS.: „Čo je to Disneyland?“ „To je v podstate taktiež kráľovstvo.“ Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Blbina, která dozajista pobaví děcka na prvním stupni základní školy, výše obávám se nemá šanci uspět. Nesympatické obsazení ještě umocní jalové dialogy a nesmyslná historka, kde se toho stane mnohem méně zajímavého, než se na první pohled zdá. Nemá to šťávu, chybí tomu tempo, a až na výjimky (opožděného Brutuse a "Zabij ho") moc nefunguje ani ten humor. Navíc všechno už tu bylo v mnohem lepším provedení. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Poměrně slušný a netuctový nápad na zábavné teen dobrodružství. Svižný spád. Dostatek akce. Velice sympatičtí herci jak v hlavních rolích, tak v těch vedlejších, kdy mi především představitel chlapce v ústřední roli vážně sedl, fajn je ale i Ni Ni, a nečekaně zábavně zapůsobil Dave Bautista, který se nečekaně staral o nejvíce vtipných momentů, ačkoliv byl hlavní zápornou postavou. Funkční emoce, i když v takovém hodně odtažitém pojetí. Negativa: Výrazné nevyužití onoho slušného nápadu na zábavné teen dobrodružství. Až příliš mnoha infantilních scén, které především z postav dělaly neskutečné trouby. Místy dost zbytečné odlehčování dramatičtějších momentů. Vážně slabě zpracované souboje, především tedy co se jejich choreografie týče, kdy je veškerá akce znehodnocena hloupým střihem, čímž docházelo k jejich naprosté nepřehlednosti, a tím pádem nudnosti. Poměrně efektně a trikově slabé, za což může evidentní nedostatek financí. Nepřesvědčivá výprava a atmosféra, opět způsobeno slabým rozpočtem. Výrazná naivita, projevující se především v akčních momentech. Verdikt: Brána válečníků sice působí až příliš dětinským a naivním dojmem, přesto se ale díky svižnému tempu, postavám a funkčnímu humoru jedná o docela snesitelnou a celkově nenudící dobrodružnou podívanou. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Dočkáte se zde opravdu všech uvedených žánrů, dokonce místy i povedených vtipů, hlášek a scén. Zajímavá kombinace jak se z videohry dostat do světa fantazie, kde máte zachránit svoji vysněnou lásku, do které se zamilujete ještě předtím, než se spustí hlavní děj filmu. Dave Bautista téměř nevyužitý, spíš jako vedlejší figurka. Ni Ni společně s Uriahem tvořili dvojici, která doopravdy uměla hlásat. Místy to působilo, že si z celého filmu dělají jednu velkou prču. No konec skončí tak jak má, přece výjimka se musí udělat. Hudba taky vhodně vybraná, skvělá oddechovka. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (1)

  • Pri boji na padacom moste si môžete všimnúť lano, ktoré drží hlavných hrdinov pri skokoch. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama