Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic extra dramatickýho, ale prostě mě to baví sledovat. Jsem zvědav, co se z toho nakonec vyvrbí. Postavy jsou bez výjimky skvělé, jenom doufám, že se bude častěji objevovat Zoe Kazan...zatím je to taková pohodička vesměs :D ()

charlie_ando 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd třetího dílu je pěkně zhurta, sledujeme falešné natáčení porna, jako divadlo pro platící "voayéry" a pro policajty nezávadné pokleslé umění, no proč ne, každý se snaží vydělat jak může v tomto drsném světě. James Franco krom toho, že znovu exceluje ve dvojroli povedených bratříčků, tak si přibral na svá bedra i režii tohoto dílu a snaží se trochu poodhalit to, co skrývají jednotlivé postavy pod kůží. Vincova snaha otevřít nový "vlastní" bar je středobodem tohoto dílu, samozřejmě jeho impulzivní a vypečený bratr mu to nijak zvlášť neulehčuje, ale vlastní krev je vlastní krev. Život na vlastních nohou na ulici není žádná selanka, zvraty a komplikace rychle vyplouvají na kalnou hladinu a krom toho do svérázného světa plného násilí, drog, chlastu a hlavně sexu začíná pomalu promlouvat politika. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, jo, tohle na mě funguje. Pravda, k dokonalosti by to přece jen chtělo ještě trochu vypilovat, ale v podstatě jsem spokojen. Tahle odvrácená tvář New Yorku mě hodně baví, absence typické kladné postavy je osvěžující a vyloženě se těším, s čím přijdou tvůrci příště. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl zpomalil tempo vyprávění, ale furt je to pestrá mozaika na kterou se hezky kouká - Vince kostrbatě otvírá bar, exstudentka Abbey má problémy s běžnou prací ( takže začne v baru Vince) a Candy si vytyčila, že bude filmařkou a k tomu se dostane , že bude pornoherečkou. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama