foto

Chris Bauer

  • nar. 28.10.1966 (50 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
Temps
Wolves
2015 Wrestling Isn't Wrestling
Země zítřka
2010 Konspirátor
2008 Kytara
2007 Neal Cassady
2006 Bernard a Doris
Vlajky našich otců
2005 Exonerated, The (TV film)
Naši otcové (TV film)
Ta známá Bettie Page
Zlomené květiny
2002 Anatomy of a Breakup
Angels Crest
Brouk
2001 Story of Calvin Stoller, Last Abstract Expressionist, The
Taking Back Our Town (TV film)
61* (TV film)
2000 Photographer, The
Věznice
Všechny moje lásky
1999 Bezva polda
Cradle Will Rock
Ponorka Hunley (TV film)
Sladký ničema
8 MM
1998 Vášeň a zrada
1997 Ďáblův advokát
Jen blázni spěchají
Láska na jednu noc
Otisky prstů
Pozor na Harryho
Sněhurka - Příběh hrůzy
Tváří v tvář

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Conspiracy Theories (S01E07)
Marcia, Marcia, Marcia (S01E06)
100% Not Guilty (S01E04)
další epizody (5)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
The Divide - Zlom (TV seriál)
2013 Jak prosté (TV seriál)
On the Line (S02E09)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
New Amsterdam (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
Smith (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (12)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2008 True Blood-Lines: A New Type (TV film)
Weltrevolution - Drahdiwaberl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace