Reklama

Reklama

Sněhová královna

(TV film)
  • Rusko Snezhnaya koroleva

Obsahy(1)

Stará pohádka moderním způsobem: Kay a Greta žili v Moskvě, od dětství byli přáteli a nyní se chtěli vzít. Ale během výletu těsně před svatbou potkal Kay ledovou krásku - a zoufale se do ní zamiloval. S Gretou se rozešel a ... (TV Barrandov)

Recenze (5)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vypadá, nakonec se i ruská kinematografie pustila do předělávky jedné známé pohádky a to zasazením příběhu do dnešní doby. V tomto případě ale upustili od efektivního fantasy příběhu a šli na to ryze v jednoduchém televizním hávu. A tak tento snímek ve své podstatě potěší snad jen milovníky nekonečných telenovel. Znamená to tedy, že prioritou jsou především jen konverzační výstupy, a podivné hromadné scénky. Na divadelních prknech by to snad vyniklo, ale tady to vypadá naprosto úděsně. Pro televizi dobrý, jinak pryč od toho. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pohádkám všeobecně, snad s výjimkou Popelky, moderní kabát nesluší. Tato navíc neoslňuje hereckými výkony, výpravou, hudbou ani humorem, zato je obohacena o pašování drog. Vydržela jsem se dívat do konce, protože jsem stále čekala na nějakou vtipnou pointu. Marně. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak ale toto ruské pseudopredstavenie bolo naozaj zlé. Pokus o modernú snehovú kráľovnú, ktorý v konečnom dôsledku vyšiel neskutočne hlúpo a trápne. Nesympatickí herci - až na samotnú snehovú kráľovnú. Podľa mňa je toto skôr zosmiešnenie rozprávkovej klasiky ako jej moderné poňatie. Veľmi slabé. 20 % ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama