Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (164)

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Recenze: Witcher 3: Podle mě si to drží svůj standard. Nikam neuhejbá a drží se zajetejch kolejích jedničky a dvojky. Jen jsem čekal, že už ve třetí sérii pomalu začnu poznávat o kom a o čem se mluví a ono nic..🤷‍♂️. Jasný nečet jsem knížku, tak bych měl držet hubu a krok,…ale tak kua co??🤔. Tohle si svoji rádoby náročností pojmů, jmen a názvů hraje na Tolkiena a to při vsi úctě mu nesahá ani po kotníky..Chtělo by to lépe p(r)odat..🤷‍♂️. Jinak slušná tři👍 ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto fanoušek knih a her jsem jen kroutil očima jak se snaží slepit tu hrůzu, co spáchali v minulé sérii. Což se jim samozřejmě nedaří, protože dvě papírem šustící věty to prostě nespraví. Polovička jakožto nečtěnářka a nehráčka zase nechápala, co se děje. Souboje se snaží být efektní, ale po půl minutě začínají nudit, jelikož jsou naroubovány tak příšerně na sílu. Ústřední trio se snaží a jejich charisma to posouvá na hranici koukatelnosti, ale jakmile se střihne jinam, mozek odpluje do Země Nezemě. Nějaká snaha tam je vidět, ale základy světa ani postav nefungují a to už prostě slepit nepůjde. Nejsem tak pohoršen jako před dvěma lety, jen je to prostě nuda k posrání. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak ťa Zaklínač sklamal v druhej sérii, na tretiu sa rovno vykašli. Za zmienku stoja iba piata a šiesta časť, a aj to len v prípade, ak by ťa veľmi zaujímalo, ako sa podarilo showrunnerke Lauren Schmidt napodobniť jednu z najvýraznejších častí z knihy. Za dve slušné epizódy však nemôžem Zaklínačovi udeliť viac než 5/10. Štvrtá séria tak zostáva už len pre skalných fanúšikov seriálu, ktorých neodradí ani smer, ktorým sa tvorcovia vybrali. Smerom od Henryho Cavilla, smerom od kníh, smerom k nadbytočným vedľajším líniám, ktoré sú nesmiernym utrpením. Viac v recenzii. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. Když Cavil neseká na kusy příšery je to buď strašně zmatené, nebo nudné, často obojí. Předlohu jsem nečetl, ale blekotat pořád dokola jak je Ciri důležitá a jak všechno změní přece pro knihy nemůže být dostatečně nosné téma. Plky o rodině začínají být horší než v Rychle a zběsile. Herecky to vlastně taky není žádná sláva a krom hlavního bručouna je to mizérie, i když za to možná můžou mizerné dialogy. Když si vezmu ten potenciál, který tvůrci po první řadě zabíjí nezajímavými politickými linkami je mi to až líto, že Zaklínače nekoupilo HBO. Henry Cavil odchází a já to zabalím asi s ním. ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač castingově čímdál debilnější, až se za hlavu člověk musí chytat (v doprovodu debilních vysvětlovacích, de facto rasitických, smysl nedávajících keců od Lauren Schmidt v médiích a na sockách si tu hlavu rovnou urvat), tak kolem a kolem přece jen lepší než 2. série. Je tu míň nudných epizod, drží se to víc knížky (třebaže se kdo ví proč rozhodli nejvěrnějc adaptovat zrovna tu nejnudnější část předlohy), důraz je tu konečně kladenej vesměs převážně na ty zajímavý postavy... přesto si ale 3. série z tý předchozí spoustu neduhů přenesla - kupříkladu nesmyslný odskoky z akčních a napínavých částí do částí, kde se nic děje, což naprosto zabíjí jakýkoli pokusy o budování atmosféry a... inu... napětí. Celý to pak často působí jako rutinní pásová výroba bez pokusu o nějaký slušnější řemeslo. Což ještě notně doplňujou nesmysly ve scénářích, jako třeba Geraltovo (ne)vypořádání se s Riencem v první epizodě, kde jsem měl už doopravdický nutkání kousnout se do zadku, jak to nedávalo smysl. Nicméně je třeba ještě pochválit hudbu - aby ne, když se tentokrát přidal i Percival (toliko ke kecům, jak chtěj bejt odlišný od herní adaptace). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)
  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)

Reklama

Reklama