Reklama

Reklama

Zaklínač - Série 3 (2023) (série)


Z deště pod okap (S03E07)

(epizoda)
  • USA Out of the Fire, into the Frying Pan (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ciri je v beznadějné situaci a zoufale se snaží přežít. Během kruté zkoušky, kterou prochází, ji navíc pronásledují tváře z minulosti. (Netflix)

Recenze (38)

exree 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxně mě to bavilo víc než předchozí díl. Aspoň už tam nebyly ty retardované bojové scény a nikdo se nesnažil nikoho zabít holí ve tvaru vrtáku. Jednorožec byl v pohodě, hlášky typu "když půjdu tam kde zapadá slunce, tak půjdu na západ" můžou už jen pobavit. Je smutné, že ty zaklínačské monstra dostáváme takhle málo, ale obě se mi celkem líbily. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt sa dostáva do opatery ľudí lesa, ktorý ale márne liečia jeho smrteľné rany. Marigold s Yen sa rozhodnú ho hľadať. Ciry je vtiahnutá silou monolitu do neznáma a musí na púšti bojovať o holý život a bojovať aj s vnútornými démonmi z vlastnej minulosti. Prevedenie: Po dynamickom predchádzajúcom diely sa tento diel môže javiť ako mierne nudný ale je smerovaný k divákom knižnej predlohy ktorej sa seriál doteraz moc nedržal. Neviem ale či je vhodné takto strašne stlmiť tempo tesne pred finále série a začať sa viac venovať osobnostiam hlavných postáv. Táto loď už asi odplávala. 47% ()

Reklama

betyvlckova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi vtipné a možná i trochu smutné, že celou dobu lidi si lidi stěžují, že se to nedrží podle knížek a další kecy :D. Teď dostaneme epizodu prakticky přesně z adaptovanou a nejvěrnější předloze a je nejhůře hodnocená :) Ty lidi už fakt asi neví na co si stěžovat. Jinak k epizodě oceňuji výkon Freyi Alan alias Ciri myslím si, že to bylo věrohodné a občas zničující nejen pro ni, ale také pro diváka ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepočúvajte recenzentov, bola to nádherná epizóda a Freya ju naozaj vygradovala. Jej stvárnenie Ciriinho zúfalstva a pomalého strácania rozumu v púšti bolo veľmi dobre spracované a ja som bol prilepený k obrazovke, keď som sledoval a dúfal, že Ciri bude v poriadku. Falka ma tiež veľmi zaujala a jej príbeh v kontraste s príbehom Ciri bol naozaj zaujímavý. Celkom dobre sa podarilo držať sa rovnocennej časti románov a myslím, že ľudia, ktorí hodnotia zle na základe neprimeraných štandardov, by sa mali raz naozaj zamyslieť nad tým, či by si nemali zobrať do ruky niektorú z kníh. ()

Budulmanek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaklínač série 3, díl 7 Některý díly scénárista posere a jiný jinej (ani jsem nekoukal jestli jinej) zázračně neposere... Zase jsem (kromě pár detailů) svědkem zhmotnění řádků z knížky, i když tvl, co měl bejt sakra ten nosorožec... Ehm pardon, jednorožec?! Léčba rány odnikud se oběvivší gázy, nebo co to bylo a po přiložení okamžitej odchod... Well, ok, držím hubu, umí to hůř, to už předvedli. Jinak vlastně cajk díl. Chápu, že se mainstreamu líbit nebude, páč je specifickej, ale poměrně dobře vystihnul, o co v téhle části šlo. Ať ta divná holka v Brokilonu není Milwa, ať ta divná holka v Brokilonu není Milwa!!!! Prosiiiiim! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama