Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt neochotně doprovází Marigolda na královský ples. Ciri vejde do začarovaného lesa. Yennefer se pokusí ochránit svoje svěřence. (Netflix)

Recenze (81)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divoké skákání v čase. Epizoda zřejmě zásadní z hlediska budoucí provázanosti postav, jejich motivací a rozhodování, avšak pro laika vysoko položená laťka na pozornost a připravenost vstřebávat složitý a komplexní příběh, na který se nahlíží z různých stran, poloh a očí hlavních hrdinů. Zatím to podle interakce a množství postav vypadá tak na 5 sérií. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K některým momentům bych měl nějaký výtky, i tak se jedná o povedený díl, který je od začátku do konce zajímavý. Dějová linka Yennefer mi přišla promarněná, tvůrci si s tím mohli pohrát víc. Zato Geralt nezklamal. Henry Cavill je u mě čím dál tím víc oblíbenější, a jeho "fuck" a "hmm" mě nikdy neomrzí. Witcher mě baví, tak doufám, že to tak bude pokračovat. :) ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak mám pocit, že to celé opravdu mělo začít až tretí epizodou. Takhle jsem si představoval Zaklínače a teprve teď do sebe vše zapadá (to jejich skákání v čase opravdu ničemu neprospívá). Vše se točí kolem hlavní postavy a ty vedlejší sekundují. Seriálu tedy nejvíce ublížila (ne)schopnost seskládat vše za sebe tak, aby i neznalý divák věděl o co jde už od začátku. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlaší díl a další zklamání. Banket v Cintře sice vypadá naoko kvalitně, ale když se člověk trochu ponoří do dialogů, najde tam jednu hloupost za druhou: "Geralt se objeví na hostině čistou náhodou, nikoli jako host královny, která si ho vyžádá k vraždě Ježka, což je mimochodem celou dobu účel jeho přítomnosti. Všemi vážená a uznávaná královna Calanthé si vykračuje po svém trůnním sále plném šlechty ve zbroji zbrocené krví a mluví jako dlaždič. Černý elf Dara (musím říkat víc?) se napije Vod Brokilonu, paměť ale jako zázrakem neztratí. Pavetta, která by při erupci Moci měla zničit celý hrad, si v klidu levituje v místnosti. Geralt, který se nemůže kvůli čisté uvolněné Moci skoro ani udržet na nohou, si bez problémů vypije elixír, aniž by mu ho vír vyrazil z ruky. Dýka, která letí na Yennefer, jaksi zázračně prolétne jejím tělem bez vážnějšího způsobeného zranění a zasáhne malé dítě, co drží před tělem... při přesunu portálem. A potom mu ještě Yen vyhrabe vlastnoručně hrobeček... bez kouzel. A truchlí..." hele, dost, jako vážně, neutahujte si z Dobbyho. Tohle je trapná parodie na Relikvie smrti. Nemluvě o poslední opravdu ubohé scéně s Yennefer, kde si stěžuje na strasti života žen. "Óóó, né, my jsme jen nádoby." Nechápu, proč má tvůrkyně zapotřebí natáčet takové scény, která se snaží za každou cenu ukázat Yennefer v tom nejlepším světle. Rant,o tom, jak se Stříbrnovlasá Eithné se změnila ve vůdkyni armády Wakanďanek, si už raději nechám pro sebe. 40% ()

LukasKalasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci seriálu mají vážný problém s rozpoznáváním postav. Chudák druid Mišilov nevypadá jak druid, ale jak marocký prodejce koberců, drsní, v kožešině odění ostrované ze Skellige by se vklidu ztratili mezi Novigradskou sametovou smetánkou a dryády si zde spletli s ženskou gardou kmene Zulu .Opravdu si někdo řekl, že bude lepší dát těmhle "dryádam" místo luků oštěpy??? Chudák stříbrooká Eithné, nyní již ne z Brokilonu, ale z Brooklynu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama