Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nedbá na varování a snaží se najít lék, který by jí vrátil, o co přišla. Geralt nechtěně vystaví Marigolda nebezpečí. Pátrání po Ciri nabírá obrátky. (Netflix)

Recenze (71)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda sa rozbieha 25 minút až orgiami v dome Yennefer, kde sledujeme prekvapenie a smútok istej postavy. Do 36. minúty vládne spoznávanie sa dvoch hlavných postáv. Ani potom, v 46. minúte napätie veľmi nenarastá, lebo boj proti nehmatateľnej hrozbe sa vyjadruje dosť ťažko, lepšie vyzerá rozhodne na papieri. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Nobody smart plays fair.” Žiaľ, slová Yenn si k srdcu zobrali asi aj tvorcovia, pretože s nami miestami fér rozhodne nehrajú ani oni. Najprv nás pripravili o najvtipnejšiu časť knižnej predlohy, v ktorej Geralt nevedomky odohnal džina mystickým “zaklínadlom” a potom spriadajú divné motanice v príbehovej linke Ciri s dopplerom vraždiacim Myšilova. A Anya ako Yenn mi napriek tomu, že sa veľmi snažím vôbec nesedí... ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to....no jasne...magie! No keď som toto v českom dabingu počul chcelo sa mi smiať. Hráči prvého dielu si určité spomenú na čo narážam. Inak k epizóde nemám ,čo povedať. Možno nudnejšie a menej prepracované ako minulý diel ,ale stále sa to celkom vydarilo. Mám rovnakú výčitku ako k minulému dielu - niekedy sú tie efekty fakt k smiechu ( no u tohto a minulého dielu sú chybné scény v rádoch pár sekúnd takže som to schopný ignorovať). Po dlhej dobe som tiež vyskúšal český a poľský dabing a musím povedať ,že sú obidva vydarené. Ak vyberiete český ,ničím si neuškodíte ( možno sa aj párkrát nechcene zasmejete)... ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geralt hledá pomoc pro Marigolda, zraněného džinem, a potkává se s Yennefer, která si zařídila v jakémsi městečku nový byznys jako sexuální koučka. Yennefer sice Marigolda uzdraví, Geraltovi za to ale předvede celý svůj rejstřík ctižádostivé podrazácké mrchy. Lehce peprná historka s výborně podaným napětím mezi těmi dvěma. Celé je to o to lepší, že sledujeme většinu doby jen jednu vyprávěcí linku. Těch pár odskočení k Ciri, která je vylákána dvojníkem svého mentora ven z lesa dryád, je zase skoro zbytečných. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Adaptace Posledního přání byla až na pár vyjímek vysoce kvalitní, rozdílů proti předloze tam je hned několik, ale bylo to vcelku fajn. Linka Ciri/Nilfgaard u ní nenajdu ani jedno sebemenší pozitivum. Cahir úplně mimo dějově i charakterově, Fringilla jakbysmet. Ten doppler je úplné plivání na předlohu a svět. Brokilon stejně tak hrozný, dryády jsou úplně mimo po všech možných i nemožných ohledech, tady se tvůrci knihami ani neinspirovali. PS: Adaptace povídky fajn, ale Yen je teda úplně mimo. Charakterově se jí tvůrcům nedaří ani zdaleka přiblížit. Plus ty orgie to byla naprosto zbytečná ulítlost. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • V knižní předloze je zničena část města, zatímco v seriálu se bitva s džinem točí kolem Berrantova sídla. (Geralt z Rivie)
  • V knižní předloze Geralt (Henry Cavill) a Marigold (Joey Batey) rybaří a chytají velkého sumce, zatímco v seriálu přichází bard za zaklínačem s tím, že se již roky neviděli a ptá se jej, co dělá. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama