Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nedbá na varování a snaží se najít lék, který by jí vrátil, o co přišla. Geralt nechtěně vystaví Marigolda nebezpečí. Pátrání po Ciri nabírá obrátky. (Netflix)

Recenze (71)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Pozor na to, co si přejete. První dvě linky se konečně protínají a chemie mezi Cavillem a Anyou Chalotrou díkybohu funguje, takže pivotální romanci z knih a her půjde fandit i tady. Jediné, co mě trochu začíná trápit, je ta zkratkovitost. Jasně, #booksarealwaysbetter, občas bych si ale přál, aby ten kontext a plný rozsah určitých rozhodnutí pocítili i diváci neznalí předlohy. A to se podle mě zatím úplně nedaří. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám si všímat, že se seriálový Witcher od Sapkowskiho jen okrajově inspiruje a tvoří si vlastní svět, škoda. Poslední přání nepatří mezi mé nejoblíbenější povídky, asi jsem prostě nepřišel nikdy na chuť Yennefer, každopádně povídka sama o sobě má spoustu (lehounce skrytých) vtipných pasáží, u kterých se člověk vážně zasměje. Kde byly tady? Vynechány, jako spousta dalších věcí.Chybí mi tu toho už moc, Anya Chalotra je sice pěkná, ale Yen si přeci jen představuji jinak, starší, vyspělejší, nebezpečnější a drsnější, nejspíš i méně často nahou (tak sakra, mýdlové bublinky zas tolik cgi budgetu nesežerou). Táhni pryč a vyhoň si ho, kdož tak debilně píšeš scénář a vynecháváš perly a nevyužíváš potenciál. Btw. ten Myšilov + doppler? Co to tam vzniká za idiotskou zápletku? ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda sa rozbieha 25 minút až orgiami v dome Yennefer, kde sledujeme prekvapenie a smútok istej postavy. Do 36. minúty vládne spoznávanie sa dvoch hlavných postáv. Ani potom, v 46. minúte napätie veľmi nenarastá, lebo boj proti nehmatateľnej hrozbe sa vyjadruje dosť ťažko, lepšie vyzerá rozhodne na papieri. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám to dalším dílem tak nějak hezky odlehčilo. Akorát, že to tak nějak dohromady prostě zase nedávalo smysl. Hlavně to až skoro násilné seznámení Geralta s Yennefer. Tím že nějak postrádám znalosti k tomu abych určila, kolik času vůbec v seriálu uplynulo, se ztrácím například v tom, jak dlouho se Geralt s Marigoldem vlastně znají. Troufám si říct, že to (pokud mohu zatím ze seriálu soudit) na nějaké velké přátelství nevypadá, a proto mi snaha Geralta ho za každou cenu zachránit připadá trochu divná. O nějaké chemii mezi Geraltem a Yennefer se navíc nedá ani trochu mluvit. Dialogy tady válí sudy z kopce dolů a co chvíli zavadí o nějaký ten obrovský kámen. K smíchu je opět černý elf a další nová černá tvář zprzněné dryády oblečené jako amazonky ze sekáče. Ale abych to zase tak nekritizovala, musím říct, že jsem se v závěru alespoň trochu nasmála. Hodnocení: (3*) ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chmm, lepší průměr. Yenefer v seriálu fakt nevěřím, že je čarodejnice, vypadá spíš jako protřelá manipulátorka a zlatokopka = teda trochu sociálně šikovnější ženská. Geralt vypadá furt totálně otrávenej a Marigold je dobrá buzna.... a kolem pořád strašně přečernochováno... černý dryády, černý elfové, černý rytíři, černý čarodějové... no to mě poser, jsem netušil, že v raným středověku bylo v Polsku tolik černochů... to je velký mínus tohodle seriálu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • V knižní předloze je zničena část města, zatímco v seriálu se bitva s džinem točí kolem Berrantova sídla. (Geralt z Rivie)
  • Na vtip „Jaký je rozdíl mezi zaklínačem a vanou plnou hoven?“ odpoví Geralt (Henry Cavill): „Ah, tenhle znám“, avšak odpověď zůstane nevyřčena. Správná odpověď je „ta vana“. (NiWi)

Reklama

Reklama