Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bezvýznamní kamarádi Beavis a Butthead zabijí nejvíce času při kanále MTV. Jednoho rána přijdou na to, že jim zmizela televize rovnou z pokoje. A protože se s životem bez světlotvorné obrazovky nemíní smiřovat, vyrazí "ven". Což nakonec vyústí v dobrodružnou cestu napříč Amerikou - uvidí Las Vegas i Washington DC. Narazí na mnoho překážek, přičemž s každou si poradí tím nejsvéráznějším způsobem. Divák se musí jen nechat překvapit, jak celá jejich pouť dopadne. (ČSFD)

(více)

Recenze (62)

cab 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si na pocitacovou hru venovanou temto dvema sprostym dacanum, kde se mi strasne libilo flusat ze strechy na cokoliv, co se na ulici pod nimi hybalo. V tomto nadsenim jsem si sedal a zacal se divat na jejich celovecerni animovany vytvor a musim konstatovat, ze jsem se vubec nebavil a az na par barvitych slovnich vyjadreni a nemozne situovanych scenek, jsem byl vylozene zklaman. Na zpestreni denni televizni nabidky mozna, ale jinak nedoporucuji. 30% ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Toto je asi jediný film ktorý som nikdy nevidel v českom preklade (a že som pátral), ale iba v slovenskom. Čo je však zaujímavé ku týmto dvom expertom perfektne sadol. Ich neskutočná cesta plná prehliadok dutín a iného špecificky amerického humoru sa nedá opísať inak ako "COOL". Tento film prekonal pôvodný seriál vo všetkých ohľadoch a aj v našich končinách sa môže hrdo postaviť vedľa velikánov ako Simpsonovci, či South park a prdnúť si. ()

Reklama

pp 

všechny recenze uživatele

Naprosto hustá komedie podmalovaná svižnou rockovou hudbou. Hlášky jsou sice stejně dementní jako jejich autoři Beavis s Prdelohlavem, ale výsledek je docela zábavný. Na neustálé chrochtání obou hlavních hrdinů si rychle zvyknete a pak už se můžete bavit jejich cestováním napříč Amerikou, při kterém jim není svatý žádný z národních symbolů. Uvidíte mimo jiné, že Xanax je svinstvo, žrát kaktusy se nevyplácí, a základem práce ATF je prohledání všech dutin všem podezřelým. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = ?.?.200? (R: 30.10.2008), réžia slovenského znenia (Markíza 2004) = JÁN KOŽUCH - V prvom rade musím sňať pomyselný klobúk z hlavy pred TV MARKÍZA, ktorá nadobro odhodila imidž rodinnej TV a po predpoludňajšej (30.12.2004 o 10.30h) "lahôdke pre deti" JOE DIRT, pripravila slovenské znenie (a nemyslím to ironicky keď vravím, že kvalitné) tohto paškvilu. Predmetný animák totiž vôbec netrpí prílišnou vulgárnosťou, cynizmom či provokujúcou anarchiou, pre mňa osobne je to bohapustá nuda bez pointy, ktorá s takým SOUTH PARKom nemá šancu súperiť. (2.1.2005) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle se blbě hodnotí. Na jednu stranu je to dobrá satira na blbé Američany, ale na tu druhou je celkem složité to vůbec dokoukat - přeci jenom, má to hodně specifický, absolutně dementní humor, má to postavy, které byste nejradši zastřelili už jen za to jak mluví a celé je to prostě dost... rozporuplné. Některé scénky jsou tak dokonale debilní, že jsem se u nich zasmál, u jiných buď ne nebo mi přišly příliš trapné, chvíli to skutečně satira je, chvíli se to tváří, že tomu jde jen o ten specifický humor a nic inteligentnějšího (a přitom tam jsou takové scény, i když se to s tím humorem na první pohled fakt nezdá), místy mě to bavilo hodně, místy moc ne a místy mi to přišlo i otravné. Nakonec ani nevím, jestli se mi to líbilo nebo ne a i když by spíš platilo to první, nevím, nakolik se mi to líbilo a jestli bych si to vůbec pustil znova. Překvapuje mě ale, že jsem si celkem rychle zvyknul na hlasový projev obou ústředních postav - a na rozdíl od většiny uživatelů spíš na ten Buttheadův, než Beavisův... Silné 3* ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama