Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Snaha o to ukázat, jak mají matky vyčerpávající život, jak se snaží všechno stihnout a jak otec nic nedělá? Ano :) Ale také je to ukázka toho, jak si za plno věcí tyto matky, které v tomto filmu působí, mohou sami, jelikož mít dítě ve věku 12ti let, které si není schopno samo udělat snídani či referát na jakoukoliv hodinu - tak to pardon - to jsou v tom případě matky, které si nechávají s*át na hlavu :) :) :) Ale pokud to bereme z hlediska, kdy se rozhodnou - kašlu na to - a začnu se taky bavit, páč mi není ještě ani 35 let - tak to ok :) V tu chvíli je potřeba tento film brát s nadhledem, pěkně se u toho usadit a užívat si ho dokud to jde :) Dobrá hudba, hodně alkoholu, informací o sexu a Kathryn Hahn je prostě bombastická :) A závěr - ten mě pobavil nejvíc :) Nemyslím ty povídačky s matkami hlavních představitelek, ale ta jízda ke tryskáči :) ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Čas od času se mi stává, že po zhlédnutí filmu ještě pět minut koukám do blba a říkám si: “To bylo něco”. Bad Moms jsou právě jedním z nich. Mile Kunis ta role skvěle sedí, stejně jako ostatním špatným matkám. Ve filmu snadno najdete desítky vtipných situací, které jsou doplňovány skvělým mixem hudby. Výborně to odsýpalo od začátku až do konce. Závěr, který mnoho lidí zkritizovalo, jsem já pochválil. Přesně takhle mají končit komedie. Dobré komedie. A že jich moc není. Tohle mi prostě sedlo. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Prvé, čo na tomto filme musím vyzdvihnúť, je hudba. Skvelý výber, v pravý moment. Robila presne to, čo filmová hudba má robiť, dotvárala atmosféru. druhou skvelou vecou boli herci. Každá postava od hlavného tria až po neschopného majiteľa úspešnej firmy, sadla ako zadok na šerbeľ. Nemusím moc nadávky, ale nikdy netlačili príliš na pílu, prejav postáv korešpondoval so situáciou alebo charakterom postavy. Aj tempo bolo dobré. Film v žiadnom momente nezadrhával, spomaľoval a zrýchľoval plynule, príjemne. Bol fakt, ale že fakt vtipný. Bol to film plne zo ženskej perspektívy. O tom, aké neskutočné nároky na ženy spoločnosť a následne ony samé na seba kladú. A ako sa z nich vymaniť a nájsť rovnováhu. Bol aj o ženskom priateľstve. O láske k deťom, ale aj o láske k partnerovi. Jeho posolstvo bolo poväčšine nenápadné, ale o to silnejšie. Z kina som odišla nabitá neuveriteľne pozitívnou energiou. A to je asi jeho najlepšia vizitka. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zaznamenal som existenciu viacerých ženských verzií Pařby ve Vegas a všetky som doteraz úspešne odignoroval, ale Mila Kunis sa neodmieta. Som predsa gentleman. No a moja dobrá výchova ma tentoraz odmenila fajn zážitkom. Väčšinu času sa totiž Matky na tahu prezentujú vtipnými hláškami, gestami a zpomalenými zábermi. Buráca do toho párty hudba a vy si hovoríte, že po dlhej dobe komédia, ktorá trafila do čierneho. Celkový dojem bohužiaľ zrážajú kecy o rodičovstve a predovšetkým sračky o materstve, ktoré ako bonus na úplný záver zničia mokrý sen o Mile a jej matke. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Matky na tahu je komedie, která i přesto, že jí vévodí zejména ženské obsazení, tak má vskutku koule a nebojí se to prodat, přičemž si zachovává únosnou míru humoru a nesklouzává do trapných a nechutných končin tohoto žánru, jak tomu bývá u nejedné komedie ze současné produkce. Během filmu jsem se opravdu moc pobavil a nasmál tolik jako už dlouho ne, ať už to bylo při vzájemných diskuzích a hecování mezi jednotlivými "špatnými maminami" nebo čistě při gestech a fyzickém herectví postav. Obsazení bylo dobře vybrané, jelikož každá herečka z ústředního tria měla svoje osobité komické ztvárnění postavy, kterou hrála, což fungovalo na jedničku. Plus se mi líbila titulková scéna s reálnými matkami jednotlivých hereček. Zkrátka milé překvapení a oddychovka v jednom se sympatickým obsazením, řádně peprným scénářem a dostatečnou mírou vtipných momentů, které jsou dodávány často a ve správných dávkách. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme si zahrala aj americká speváčka, textárka a rapperka Kesha, jej scény ale skončili v strižni. (dwdb)
  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama