Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

castor 

všechny recenze uživatele

S dávkou nekorektního humoru rozhodně nepřicházejí jako první. Tak trochu móda posledních let, kdy sprostě mluví a na křečovité úsměvy už kašlou také ženy, strhla i Milu Kunis nebo Kristen Bell. Tentokrát odmítají dělat to, co po nich žádá společnost nebo rodina, a ve finále to stejně málokdo ocení, takže nohy nahoru, panáka do ruky a vlastní volný čas mají zelenou. Jon Lucas a Scott Moore, scenáristé, kteří stojí za první Pařbou ve Vegas (a tady režiséři), nepotřebují úplně silný příběh, pomáhají si lepením humorných epizodek, které vycházejí tak napůl. Přesto nakonec docela příjemné rozptýlení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Producenti, keď vymýšľajú ďalší spotrebný tovar pre určitú divácku skupinu, tak sa držia osvedčených škatuliek a klišé ako kliešť. A nakoniec možno majú aj pravdu. Možno si chcú tridsiatničky s deckom či deckami pozrieť vo vytúžený voľný večer prestrelenú komédiu o "svojich životoch" s vopred ohadnuteľnými situáciami. Ak je chlap priemer, tak samozrejme nemôže zostať s najväčšou kočkou vo filme, na tú čaká vyšportovaný megafešák s dokonalým telom a ešte dokonalejšou povahou. A nakoniec nás čaká samozrejme premúdrelý preslov pred stovkami žien. Herecky film ovládla Kathryn Hahn, Mila je fajn a zvyšok nestojí za reč. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho místama stupidního humoru a scének, tak bych dala vyšší hodnocení. Výběr hlavních hereček mi sedl. Milu Kunis můžu už od filmu Kamarád taky rád. Vtipné chvíle se ve filmu určitě našly, o tom žádná. Ale pořád bylo hrozně znát, že je to americký film a ve finále vlastně nepřináší vůbec nic nového. 55%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic moc velkého jsem od filmu neočekávala, i když hodně mých přátel říkalo, že se jedná o dost skvělou komedii, pro mě to byla ale taková ta typická americká komedie, u které se zasmějete a která nabízí docela slušné obsazení, ale na druhou stranu je tam až moc sprostých slov a pár trapných scén, které já osobně moc v lásce nemám a nesměji se jim. Takže ani velké zklamání a ani velká dokonalost. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení od filmu, který bych z popisu viděl spíš pro ženy ve středním věku. Od začátku to bylo velmi vtipné a na Milu se samozřejmě velmi dobře dívalo. Pokazilo si to jen závěrem, kde rádoby vše musí dobře skončit - to společné poplakání si v náručí si mohli odpustit a hlavně spoilerování seriálu je k nasrání. Ale závěrečné rozhovory s maminkami byly hezké. ... Cinema City Galaxie? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Amy (Mila Kunis) jezdí na začátku minivanem Chrysler Pacifica. Červený muscle car, který řídí Amy v průběhu filmu, je první generace Dodge Challenger ze 70. let. Gwendolyn (Christina Applegate) vlastní bílý Range Rover. (FIAT 500)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)
  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama