Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Dobre, toto bola fikcia. Pozrite si after credits (sorry, nie sú preložené) - chcel by niekto takú svokru ako má teraz Ashton -"čo ti chcela povedač angličaky", chcel by niekto šústať škulavú Kristen Bell, ktorej mamča vyzerá hotter, a Kathryn Hahn ktorá je možno vtipná na buzna párty... brekeke, tfujtajbl! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šílené, zvrhlé, místy téměř absurdní, ale právě v tom tkví ten humor. Pokud dokážete přistoupit na zvrácenost a trhlost tohoto filmu, zaručeně se pobavíte, protože tenhle film je v podstatě sympatický tím, že si dělá legraci sám ze sebe. A daří se mu to výborně. Navíc je zajímavé, že i přes celou tu nadsázku má dokonce i malý přesah, a troufám si říct, že nejvíc si ho užijí ženy, které už matky jsou a ví, co výchova dítěte obnáší. Což já sice nejsem, ale pro to "poselství" o tom, že není třeba se snažit být až tak dokonalá máma, která zvládá všechno, jsem i tak měla velké pochopení. Ať už se člověk snaží být dobrým rodičem jak chce, nezaručuje to vždycky tu správnou výchovu a někdy dokonce výsledek může být zcela opačný. I rodiče jsou jenom lidi a mají právo se někdy zachovat zcela nepříkladně. :) Mimochodem, Mila Kunis v hlavní roli byla skvělá volba. Stejně tak ta "banda" ostatních matek, v čele s Christinou Applegate. ~(4,1)~ ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $113,257,297Tržby Celosvetovo $183,936,074 Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,015,498Tržby za predaj DVD v USA $10,573,837║ fajn, praštená odjebávka ale pobavilo, Kuniska je šmrncovná /75%/ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jon Lucas a Scott Moore už predviedli zopár extra vydarených kúskov (The Hangover, The Change-Up, Ghosts of Girlfriends Past, a pod.), a tak som dúfal, že Bad Moms tiež zamieria k métam nadpriemernosti. Ale napokon to bol len obyčajný priemer, ktorý nijako obzvlášť nezaujal ani námetovo a ani obsahovo. Od pádu pod hranice priemeru to zachránil akurát tak svojský humor, ktorého som však tiež čakal o kus viacej. Mila Kunis ma väčšinou baví, ale v tomto filme mi išla jej postava občas skôr na nervy svojimi hlúpymi kecami o (ne)zodpovednosti. Ale aspoň tie 3* si to zaslúži, ani o kus viac! ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení od filmu, který bych z popisu viděl spíš pro ženy ve středním věku. Od začátku to bylo velmi vtipné a na Milu se samozřejmě velmi dobře dívalo. Pokazilo si to jen závěrem, kde rádoby vše musí dobře skončit - to společné poplakání si v náručí si mohli odpustit a hlavně spoilerování seriálu je k nasrání. Ale závěrečné rozhovory s maminkami byly hezké. ... Cinema City Galaxie? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)
  • Vo filme si zahrala aj americká speváčka, textárka a rapperka Kesha, jej scény ale skončili v strižni. (dwdb)
  • Amy (Mila Kunis) jezdí na začátku minivanem Chrysler Pacifica. Červený muscle car, který řídí Amy v průběhu filmu, je první generace Dodge Challenger ze 70. let. Gwendolyn (Christina Applegate) vlastní bílý Range Rover. (FIAT 500)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama