Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (197)

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to farebné a hýbe sa to. A to je asi tak všetko. Nie je to vtipné, napínavé, dojímavé ani vizuálne pôsobivé. A snaží sa to o všetko, nie že nie. Proste predražená reklama na appky bez akéhokoľvek srdca alebo nebodaj nápaditosti. Ale inak to nie je nijako agresívne nepríjemne, takže sa to dá prežiť. 3/10 P.S. Bol som na tom s požičaným dieťaťom a tomu sa to páčilo. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale: vážně to není až takový odpad. Premisa je přirozeně stupidní, její zpracování mohlo být ale omnoho, omnoho tragičtější. Bohužel není dostatečně bizarní, a tak je film (asi díkybohu) zapomenutelný. Nejspíš proto, že děj je jakýmsi gulášem všech současných animáků (nejvíc asi připomíná Inside Out ), animace je dobrá a barvy jen občas znásilňují oči. Nejbizarnější moment: reklama na Candy Crush ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nejhorší animák, který jsem kdy viděl. Je pravda, že to ale odflákli. Kdyby se víc zaměřili na svět aplikací, humor a hlavní postavy, mohlo to bavit víc jak děti, tak i nás dospělé. Mělo to obrovský potenciál, ale takto se to jen ztratí pod návalem dalších animáků. Ale oceňuji, že konečně jsme se dočkali jiných hrdinů, než těch zvířecích. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Podle mě měl ten film v sobě víc než je jeho hodnocení. Skrýval kouzlo přátelství, chuť někomu pomoci a schopnost držet při sobě. Hodně mě překvapil, původně jsem neměla ani chuť se na něj podívat, když se potom všechno semlelo, začal mne dokonce bavit. Není nic, co bych mu vytkla, mi se líbil, takový, jaký byl. A Gen mu jenom přidal na kouzle. Nemůžu napsat, že byl bez chyby, to bych mu hodně přidávala, ale co můžu napsat s klidem, že ač jsem nápadu dát smajlíky do filmu vůbec nevěřila, ukázalo se to nakonec, jako celkem dobrý nápad s celkem pozitivním koncem. Film doporučuji, pro zasmání a taky proto, že smajlíky používáme úplně všichni. (Alespoň já neznám člověka, který by jej ani jednou nepoužil nebo jej při nejmenším, alespoň neznal ani o nich neslyšel. :-) ) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně moc nepovedlo. V The Emoji Movie se totiž sešlo všechno myslitelné špatné, počínaje nevýrazným, místy i mdlým příběhem a konče velmi nešťastným vměšováním genderových stereotypů. Jediné plus tedy míří k animaci, nicméně ani to už snímek The Emoji Movie nezachrání od pomyslného "skopnutí" do studny filmového podprůměru. „My feelings are huge. Maybe I'm meant to have more than just one emotion! I have so much more.“ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)
  • V českém dabingu účinkuje také youtuber Martin Rota, který nadaboval malou roli Trojského koně. (Pierre)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama