foto

James Corden

  • nar. 17.6.1978 (37 let)
    High Wycombe, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Trollové
2015 Dáma v dodávce
Kill Your Friends
Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
2014 Čarovný les
2013 Love song
Wrong Mans, The (TV seriál)
Životní šance
2012 Stella (TV seriál)
The Big Fat Quiz of the Year (TV film)
2011 Gruffalovo dítě (TV film)
Night and the Doctor (TV seriál)
One Man, Two Guvnors (divadelní záznam)
Tři mušketýři
2010 Beast Hunters (TV seriál)
Gulliverovy cesty
2009 Gruffalo (TV film)
Horne & Corden (TV seriál)
National Theatre Live (TV seriál)
Zabijáci lesbických upírek
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
Telstar: The Joe Meek Story
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Where Have I Been All Your Life?
2006 Heroes and Villains
Šprti
Zahřívací kolo
2005 Pán času (TV seriál)
Poslední kat
2004 Dalziel a Pascoe: Cena slávy (TV film)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
2002 Cruise of the Gods (TV film)
Krajina srdce
Všechno nebo nic
2001 Jack a stonek fazole (TV film)
Teachers (TV seriál)
2000 Fat Friends (TV seriál)
1999 Boyz Unlimited (TV seriál)
Whatever Happened to Harold Smith?
1997 Den co den
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Dokumentární

2015 Very British Problems (TV seriál)
2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV film)
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)

TV pořady

2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2015 Late Late Show with James Corden, The (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
5th Critics' Choice Television Awards (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 The BRIT Awards 2014 (TV pořad)
The Feeling Nuts Comedy Night (TV pořad)
2013 The BRIT Awards 2013 (TV pořad)
2012 The BRIT Awards 2012 (TV pořad)
8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2011 The BRIT Awards 2011 (TV pořad)
2010 League of Their Own, A (TV pořad)
One Ronnie, The (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Comic Relief 2009 (TV pořad)
The BRIT Awards 2009 (TV pořad)
2008 Sunday Night Project, The (TV pořad)
2007 Británie má talent (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2013 Us & Them (TV seriál) - původní scénář
Wrong Mans, The (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 One Direction - Best Song Ever (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace