Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (197)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Novodobý film, nič pre staršie ročníky. Ale novú generáciu mladistvích určite zaujme. Hlavne už pojem Emoji im je dosť známy. Vo filme množstvo reklám či už na just dance alebo candy crush,Instagram.. a dalšie appky čo vôbec neprekvapilo, nejako takto som si film predstavoval. Hlavne pre skvelý výber pesničiek sa dal film pozrieť a ako tak nenudil. 3* ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nejhorší animák, který jsem kdy viděl. Je pravda, že to ale odflákli. Kdyby se víc zaměřili na svět aplikací, humor a hlavní postavy, mohlo to bavit víc jak děti, tak i nás dospělé. Mělo to obrovský potenciál, ale takto se to jen ztratí pod návalem dalších animáků. Ale oceňuji, že konečně jsme se dočkali jiných hrdinů, než těch zvířecích. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi se nedalo čekat, že to bude skvěle promyšlený a zábavný snímek, ale oproti názorům, kterém jsem před zhlédnutím viděl, tohle nebylo tak otřesné. Jen se musí nechat, že celkový nápad nebyl ani trochu využit, i když není špatný. Hrálo se moc na jistotu a pár dobrých scén a vtípků snímek nezachrání. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Cením snahu předvést nám něco absolutně nevídaného, za to paradoxně nám všem, žijícím bok po boku s moderním světem, velmi blízkého. Všechny rádoby hatery, kteří bez uvedení racionálního opodstatnění okamžitě házejí odpad, raději nekomentuju, já jsem si sice přihlouplou, ale jinak příjemně znějící i vypadající cestu napříč prostředím smartphonu užil. Kýčovité jako každý druhý animák poslední doby, ale zajisté ne tak otřesné, jak se spousta ‘odborníků’ snaží sdělit. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Konečně vím, jak to funguje v mobilu. Ale nakonec celkem milý a úsměvný film, s klasickým příběhem o hledání sebe sama. Ale spousta momentů, kdy jsem se upřímně zasmál. Místy sice naivní (závěrečný rozhovor majitele telefonu s dívkou Addie), ale místa naprosto vybroušené dialogy. K tomu parta kámošů v kině, takže super. High Five! :-) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • O výrobné a distribučné práva na film sa uchádzali aj Warner Bros.a Paramount Pictures. V júli 2015 bolo ale oznámené, že ich získava Sony Pictures Animation. (Scraffy)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama