Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně moc nepovedlo. V The Emoji Movie se totiž sešlo všechno myslitelné špatné, počínaje nevýrazným, místy i mdlým příběhem a konče velmi nešťastným vměšováním genderových stereotypů. Jediné plus tedy míří k animaci, nicméně ani to už snímek The Emoji Movie nezachrání od pomyslného "skopnutí" do studny filmového podprůměru. „My feelings are huge. Maybe I'm meant to have more than just one emotion! I have so much more.“ ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na Emoji chtěla moje přítulka do kina, tak jsem musel jít, i když jsem věděl, že o žádný velký zázrak nepujde. :D Já na tyhle vychytávky a různé aplikace moc nejsem. Některé vtípky ušly, jiné zase ne. Příběhově to také spadá do průměru. Konečný verdikt je, že se na to dá koukat, ale žádné extra věci od toho nečekejte. :-) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $86,089,513Tržby Celosvetovo $216,999,423Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Riadne trápna zbytočnosť. CGI animáky začínajú pomaly upadať. Akoby studnica nápaditosti sa vyčerpala. /15%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu tolik nespokojenejch komentaru a mizerny hodnoceni, jasne, neni to zadna pecka, na druhou stranu v porovnani se soucasnou animovanou produkci az na par vyjimek to naprosto v pohode obstoji. Pribeh je sice dementni, ale neda se mu uprit urcita originalita, minimalne prostredim, kde se dej odehrava. Animace spis prumerna, hudba spis nadprumerna, fory obcas zafungujou, obcas ne, linie v "realnym" svete vicemene zbytecna a postavy bezezbytku sympaticky a zabavny. Takze na 80 minut vypnuti naprosto v pohode film. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Hodně podhodnocené, bůhví proč. Není to zdaleka takové, jak může výsledné hodnocení napovídat. Znám mnohem horší "animáky", které tu sklízí chválu. Vypíchnul bych taneční pasáž a oprášení starých pecek. Ztvárnění aplikací a emotikonů se mi líbilo a navíc mám chuť si zase pustit něco z tohoto žánru. Za mě spokojenost. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. července 2017 v Regency Village Theatre (Los Angeles, USA). (BMW12)
  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama