Reklama

Reklama

Naprosto dokonalé

  • Velká Británie Absolutely Fabulous: The Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Edina a Patsy jsou zpět — v jejich velkolepém debutu na filmovém plátně! Stále překypují šarmem a půvabem, prohýřených nocí v londýnských klubech by se nikdo nedopočítal. Po jednom nepovedeném večírku módních veličin jsou ale obviněny z katastrofické nehody, která potkala Kate Moss, a stávají se oběťmi mediální štvanice. Zdá se, že v Londýně už jim pšenka nepokvete, proto odlétají na Francouzskou riviéru s plánem usadit se tu natrvalo a užívat si život na vysoké noze až do smrti! (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (24)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film si zadrhávaně plyne bez vtipu a nápadu. Dvě postarší pařmenky nedokážou rozesmát, ani navázat na seriál, který svou kratší stopáží byl mnohem snesitelnější a vtipnější. Dcera a vnučka jsou v ději úplně nanic. Jen proto, aby se zcela nepatřičně k předchozímu ději a charakteru postav v závěru rozehrálo rozbředlé vyznávání se ze vzájemných citů. Děj ozvláštňuje paleta britských celebrit v čele s Kate Moss. SHRNUTÍ: Když chcete povzbudit ve svém plánu pařit i ve vyšším věku. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Jděte někam s odpadama!! Už jen nástup na přehlídku a ranní probuzení je super. Edina a Patsy furt jedou svoje, až si z toho Marshall uvědomil, že je ženská. Super návrat starých známých - Matinka a Bubble, Saffy. Já se bavil, konec byl taky super "Takže robertka už nepotřebuješ." Dal bych čtyři hvězdy, ale vzhledem k zástupu odpadů dám pět, ať se můžou estéti vztekat. ()

Reklama

Minimie 

všechny recenze uživatele

O velmi populárním britském seriálu 90. let Absolutely Fabulous jsem poprvé slyšela až letos, kdy tvůrci zrealizovali comeback v podobě celovečerního filmu. Musím říct, že marketingové oddělení odvedlo dobrou práci a minimálně tady v Londýně z filmu udělalo událost, která naznačovala, že by snad mohlo jít o něco koukatelného... Uff. Před dvaceti lety možná měly tyhle dvě dámy šmrnc a důvtip, ale tady bohužel vyznívají jako naprosto groteskní a ubohé existence, ke kterým nemůžete cítit žádnou sympatii, protože jejich trapnost prostě nezná konce. Nemůžu si pomoct, ale stejně jako hlavní postavy Patsy a Edina má tenhle film jen falešné pozlátko, pod kterým se skrývá jedno velké nic. Hvězdička za scénu v letadle s "do nothing bitch" Rebel Wilson, jinak na filmu není absolutně nic "fabulous". ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* na to, že seriál Absolutely Fabulous miluju, tak nově natočený celovečerní film je opravdu o ničem a i přes občasné slušné vtípky mu nedokážu dát ani 2 hvězdy. Potěšilo mě vidět po dvaceti letech moje oblíbené postavy, ale všechno bohužel padá na scénáři, který je hodně šílený a nestojí za mnoho. Účast mnohých celebrit ze šoubyznysu taky nepřidává ke kvalitě, takže odhazuju do propadliště dějin. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle humor není špatný, jsou zde momenty, které jsou docela vtipné, ale co si budeme namlouvat, nějak moc extra mi to nesedlo. Ty postavy v sobě mají potenciál, ale stejně tak jsou někdy docela otravné. Ne, možná kdybych viděl původní seriál, ale protagonistky mi nedokázaly pořádně přirůst k srdci. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama