Reklama

Reklama

Recovery

Trailer

Při návštěvě klubu v pochybné čtvrti zmizí z párty Jessiina kamarádka Kim (Rachel DiPillo) i s jejím telefonem. Díky aplikaci umožňující sledovat polohu mobilu vypátrá Jessie (Kirby Bliss Blanton) spolu s bratrem Milesem (Alex Shaffer) a přítelem Loganem (Samuel Larsen) dům, ve kterém se podle všeho nachází Kim nebo přinejmenším Jessiin telefon. Postupně však vychází na světlo skutečnost, že obyvatelé domu mají s Jessie velmi konkrétní plány. A ty nejsou zrovna příjemné. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Stručne - vyše polovicu filmu sa nič zaujímavé nestane, aby sa to následne zvrtlo na boj o život medzi trojicou teenagerov a psychopatickou rodinkou úžasných. Otecko by totiž strašne chcel oženiť svojho znetvoreného synáčika, a tak sa rozhodnú "adoptovať" si hlavnú hrdinku. Tá je samozrejme proti. Takže vyvražďovačka, skrývačka, naháňačka po dome. Žiaľ, film je vo všetkých ohľadoch (dej, herci, krv) iba čistým priemerom. Jedno dobré podrezanie nestačí. Nechytilo ma to. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek, zajímavé titulky... a následuje nefalšované filmové peklo. Zdánlivě nekonečné dementní plkání dvou totálně vylízaných kravek bylo natolik příšerné, že slepičí žvanění v Tarantinově průserovém Death Proof, které jsem dodnes považoval za jeden z vrcholů filmové nudy, mi rázem přišlo jako zábavná, záživná a intelektuálně podnětná záležitost. Od druhé minuty si nepřejete nic jiného, než vidět ony dvě pizdy brutálně przněné nějakými epesními psychopaty; radím vám po úvodních titulcích skočit až do třicáté minuty, protože o nic důležitého nepřijdete a ušetříte si hromadu nervů. Postupně se ovšem ukáže, že tenhle soft thriller je spíš poloamatérská a popkulturní nadsázka, než vážně míněný film, což potvrdí i praštěný konec, a tak ho možná vezmete na milost tak jako já. Tedy vzít na milost myslím, že nedám odpad!, jak jsem dlouho myslel. PRO: Celkem zábavný brácha Miles a závěrečná titulková melodie. PROTI: Obě hlavní herečky, skákající ruční kamera, blikající žárovky v domě, připitomělý děj. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pán boh zaplať za to nahryznuté "jablko"!! Čo by sme bez teba robili? Po čom by dnešná mládež šalela? Po "ťamťungu" snáď? Ktorý mrzne viac ako vaša prenosná chladnička na chmelový nápoj? A tak nám trojica idiotov preukazuje, ako byť ukážkovým dementom na viacero spôsobov, vstupuje do teritória rodinky "úžasných" [ to bolo dobré ricci 😊 ], lebo nepozná lepší druh zábavy, ako byť lovenou zverou. Veď nech len zdvihne ruku ten, koho by nenapadlo totožné riešenie! Ale aby som len nehanil (veď ja som ozaj celkom dobrák 😔), aspoň druhá polovica disponuje celkom dobrým nádychom. Nič mimoriadne sa síce nedeje, no ako sa hlava rodiny vráti domov po desiatu, začne snímok naberať na obrátkach. Čo sa týka pointy, s tou bez váhania súhlasím! Za pár rokov to totiž budem riešiť obdobným spôsobom! Ak sa do piatich rokov neožením, niekoho si unesiem. Sonam Kapoor - maj sa na pozore! Ja osobne som sa ne-odul, že som "Recovery" videl, no čo to spraví s inými užívateľmi, zato neručím. Nerobia to banky, prečo by som mal ja. Keďže sa jedná o exploiďák, dúfal som v nejaké gore (jedna scéna je maaaaaaloooo). Bohužiaľ, nestalo sa, a tak to celé od úplného prepadu drží aspoň soundtrack + sčasti záver - 45% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Recovery ma nenadchlo ani neurazilo, je však pravda, že kým sa v tomto exploitatione začne diať niečo, čo by stálo za zmienku, divák sa musí prebrodiť hromadou marastu, pretrpieť nekonečné tlachanie skupinky teenagerov a sledovať ich otravné počínanie počas bežnej noci. Dej sa mal do príbytku zmagorenej rodiny proste presunúť oveľa skôr... Záverečné prekvápko nebolo vôbec prekvapivé, nakoľko charakterový zvrat jednej z postáv bol už od začiatku predvídateľný. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přijatelně hororové vdavky. Hezký kluk, doslova muž roku, tak vidí svého hošíka jeho kompletně pomatená rodina, která nechce dopustit, aby takový playboy, s největším počtem umučených dívek ve sklepě, zůstal na "ocet". A tak mají políčeno na první inteligentní blondýnu v dějinách hororu. Tou je Kirby Bliss Blanton, kvůli níž jsem si tenhle horor dal, přičemž se posunula do mé masturbační top ten. Ono není nic třeba vymýšlet. Dům je patřičně hnusně zařízený, členové rodiny autenticky nepříjemní, příjemná pointa nechybí. Film si dává načas, než do plachet pošle hororový vítr. Takže nejdřív si něco málo pobudeme v klubu, seznámíme se s bratrem hlavní hrdinky, to je slušný exot, něco mezi Hrušínským zamlada v Discopříběhu a Messim, poznáme i novou přívětivou kamarádku a podivného týpka. A pak cesta k domu hrůzy a dál už to znáte. A celé to není příliš brutální, gore je poskrovnu, ale má to spád a nečekanou závěrečnou pointu, vlastně dvě pointy, ta druhá souvisí s jednou z postav. Režisér Darrelll Wheat se teprve tvůrčím způsobem rozjíždí, tohle se dá považovat za jeho expresivní debut, předtím měl na kontě jen jeden kraťas. Ale i jeho budoucí projekt o podivné nemocnici, může být fajn. Kirby Bliss Blanton dodala filmu osobitost a šmrnc, nebyla to příliš ustrašená a uječená píča. Prostě jednala normálně. Past je past. Celkově má film nečekaný průběh, fajn hereckou partičku a kvalitní technické balení. Kdo horory nevyhledává, může pominout i tento, je zde přece super Volyň, Občan Kane a Kmotr. Ano, u těchto filmů jsem se zavraždil, tudíž je u mě nikdy neuvidíte ohodnocené. A nadobro jsem také skončil s comicsy. 10/10 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama