foto

Kirby Bliss Blanton

  • nar. 24.10.1990 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ring Ring
Wish Man
2018 Paint It Red
Přání smrti
2017 Killer Mom (TV film)
2016 Hot Bot
Recovery
Tell Me How I Die
2015 Chainsaw
Dopis na rozloučenou
2013 The Green Inferno
2012 Projekt X
2008 Ball Don't Lie
2007 Scar

TV seriály

2018 Alive in Denver (TV seriál)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokonalý plán (S06E04)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Jednoho dne ve Valley (S03E02)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
TMI Hollywood (TV pořad)