Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nasmál jsem se pořádně. Ono taky tohle "monstrum" nelze brát moc vážně. Zvuky jsou natáčeny hezky dodatečně ve studiu a vůbec nesedí ke zbytku filmu, vystupují zde šíleně afektované postavičky, sám toxický mstitel je funny postavička, která po sobě zanechává mop jako svůj "trademark" a zabíjí velmi povedeným způsobem. K tomu navíc atmosféra tehdejší doby, na ulici všichni tancují, líbají se, posilují a ukazují prsa. Ale pozor, tohle monstrum není žádný looser, najde si i holku! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Neskutečně absurdní film s nejdebilnějším scénářek jaký spatřil světlo světa a přesto dokáže Toxický mstitel bavit. Vulgární humor a řada nechutných scén, disko hudba a atmosféra 80 let, dementní hlavní postavy a neuvěřitelný děj. Špatně vypadající Superman bez svalů a s baltením oblečkem dokáže působit dost vtipně, zejména díky kontrastu mezi řevem, vzhledem a skutečným hlasem. Film bez děje s kopou nepovedených scén, které nemají hlavu a patu. Dočkáme se kopy extrémních nápadů, které nejsou dotažené do konce a přesto dovednou (ne)příjemně překvapit. Krom samotného mstitele tu je partička lidí bavící se přejížděním nevinných spoluobčanů (dítě pod 12 let je za 25 bodů), ustrašených policistů a jednoho tlustého pohlavára. Může to někoho bavit? Asi ne... ale baví. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze to, jak moc jsem se u toho pobavil - a co vám budu nalhávat, nasmál jsem se dost. Nespoutaný osmdesátkový feeling plný nahotinek, umělého gore a vlezlých disco songů je tu přítomen v takové míře, jakou nemá ani hrudník Pamely Anderson, a když na scénu konečně (po značně útrpné první čtvrthodince) nastoupí toxický superhrdina s mopem (Marvel v tomhle ohledu fakt těžce zaspal), započne hodně zábavný náhul. Je to samozřejmě za všech okolností dementní, herci jsou příšerní a logika jednání na bodu mrazu, jenže zároveň je to roztomile nadnesené a chvílemi až nebezpečně nahláškované a sebeparodické. Patříte-li mezi fanoušky podobně neseriózních zákoutí kinematografie, určitě jste vždycky snili o tom vidět monstrum z odpadků, jak si vesele poskakuje se sexy přítelkyní při západu slunce - tady to dostanete i s úroky... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Toxic Avenger je jednoznačně nejdebilnější film jaký jsem kdy viděl. Ale to vůbec nevadí když člověk vidí tolik uchyláren, hnusu, vnitřností, koziček a pořádné disco hudby 80. let tak mu to moc rád odpustí. Film můžete vidět 10x a stejně se budete pořád smát a smát. Troma dokázala za pár dolarů natočit kult s velkým K. Toxic Avanger je největší filmový superhrdina všech dob :) . ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Nezávislá ptákovina s asi najznámejšou postavičkou TROMA štúdia – Toxieho – zmutovaného to kripla s mopom, ktorý vytiera zlú ľudskú špinu v Tromaville. U Lloyda Kaufmana samozrejme platí, čím väčšia kravina, tým lepšie, v ktorej nemôžu chýbať debilné ksichty (a vlastne všetko), kozy-dudy a lacné krvavé, na kolene vyrobené efekty. Pozitívum Toxic Avengera je príležitostná, veľmi nízka a odľahčená zábava, ktorá sa našťastie k záveru dopracovala celkom svižne, a nie ako v dlhočíznom Terror Firmerovi. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Zloděj v restauraci, kterému Toxie utrhne ruku, je ve skutečnosti bez pravé ruky. V záběrech si můžete všimnout, že s ní nehýbe. (HellFire)
  • Čtyři hodiny trvalo vsoukání se do obleku toxického mstitele. V kostýmu pak mohl Mitch Cohen jíst jedině brčkem. (HellFire)
  • Jennifer Prichard a Robert Prichard se při natáčení zamilovali a vzali se. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama