Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Prasárna vyhrocená do maxima. Kaufmana serou debílci, tak tam nacpe jednoho nehoráznýho aby si z něj všichni mohli dělat prdel až skončí sežehlej v toxickym odpadu. Kaufmana serou děti na silnici, tak je jako varování rovnou a bez okolků přejíždí. Kaufmana serou fízlové, tak jednoho nechá zbít partou pošahanejch gangsterskejch kokotů. Kaufmana nejspíš serou slepecký psi a rádoby hrdinové, takže obojí nechá odstřelit zlodějským kreténem. Kaufmana taky asi občas serou babičky, tak proč jedný neposlat jednu do břicha a nenechat jí zmasit její vlastní holí a tu druhou rovnou vyprat a vyžehlit.... Kaufmana serou i automobilový honičky, takže se s tim nesere a do filmu si nacpe jednu nevídaně retardovanou jízdu. Lloyda Kaufmana sere ještě spousta dalších věcí, ale to by bylo ještě na dlouho. Je to jeden krásně pošahanej mozek. Viděli jste třeba někde masturbovat sexy brunetku nahoře bez nad fotkou rozsračkovaný hlavy dítěte co přejela s kámošema? NE. Lidem co mají kecy na GTA nebo násilí v Devil's Rejects bych pustil tohle a ať jim z toho prasknou spoďáry. Ne teď vážně, fiktivní násilí a prasárny to je něco nesrovnatelnýho se skutečností a každý normální člověk to musí rozlišit, co se týká těch nenormálních ty si výmluvu stejně najdou, ať zvrhlý videohry, grindcore, filmy tohohle typu, anebo třeba že to z nich udělala společnost.... Chápete? Ve skutečnosti je Kaufman jen chlápek s nadhledem. A já viděl Toxic Avengera a mám z něj radost. I owe you for the other night monster faggot! ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

ja sa plne stotožňujem s komentármi užívateľov mm13 (že prvá polovica, kým sa Melvin stane Toxiem je lepšia) a Eraserhead (že je to extrémne béčko, no je si toho vedomé a je mu to jedno), pretože presne taký Toxic Avenger je a presne pre to ho musíte milovať alebo nemôžete nemilovať (aj keď obe formulácie sú v podstate významovo rovnaké, predsa je medzi nimi rozdiel!) herci prehrávajú dokonale - Melvin, Bozo, Clancy, starosta Bengoody, všetky ženské predstaviteľky, stále prítomný popík 80. rokov dotvára atmosféru uletenosti a naspídovanosti a niektoré dialógy sú skrátka bravúrna čítanka béčkových horor-komédií. nebrať sa vážne a brať vážne svoje nebranie sa vážne - to je to, čo odlíši s láskou urobené béčko TROMY od kopy iných, ktoré sú fakt iba "zlé". ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

Nadprumerna TROMA a hned prvni pocin uchylneho dedka Lloyda Kaufmana a rovnez prvni film tohoto genialne brakoveho studia, ktery sem videl. Toxie alias mopboy Melvin proste nema chybu a jeho premena na super-human-size mstitele je naprosty beckovy kult. I pres otresny hyc kina Mir muj vrcholny b-zazitek na LFŠ 2007. (80%) [220707] ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman už mě svojí tromou dokázal v minulosti pobavit podstatně víc. Kromě luxusních scének s přejetím malého dítěte, okradení a zmlácení důchodkyně, zastřelení slepeckého psa a vlastně i celého úžasného a vtipného úvodu, toho bohužel film zase tolik nenabídne, což je strašná škoda. Bohužel, po úžasném úvodu následuje jen předvídatelný a poměrně nudný děj, který tu a tam okoření nějaká vražedná scénka, které neschází nápaditost. Jen je takových scén po čertech málo. [64 %] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na co celý Marvel a DC, když máme Toxického mstitele! Nejlepšího superhrdinu, jakého kdy svět viděl! No dobře, je to naprosto klasická Troma, plná příšerně zábavné filmařiny, debilních postav, holek v bikinách, tlusťochů, šílených scén a mixem všemožného humoru. A ono to opět fungovalo dobře, bylo to tak geniálně stupidní (nutno říct, ten film sám sebe nebere v ničem vážně), opět jsem se bavil, takže se mi to líbilo. A toho fekálního a infantilního humoru tam moc není. Ale upřímně, je to pro mě na úrovni prvního Atomového gymnázia, na to druhé zatím žádná Troma pro mě nemá. 4* ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Zloděj v restauraci, kterému Toxie utrhne ruku, je ve skutečnosti bez pravé ruky. V záběrech si můžete všimnout, že s ní nehýbe. (HellFire)
  • Efekt rozjeté hlavy dítěte byl docílen tak, že se napustil meloun sirupem a červeným potravinářským barvivem, nasadil se na figurínu a přejel. (HellFire)
  • Čtyři hodiny trvalo vsoukání se do obleku toxického mstitele. V kostýmu pak mohl Mitch Cohen jíst jedině brčkem. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama