Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jako první čtvrtý díl a ktomuhle jsem se dostal pozdějš ale stejně podle mě je nejlepší čtyřka už tou svoji naprostou ujetostí a skvělýma postavama jako sgt. Kabukiman a lardass..tady máme jenom Toxica jak ničí všechnu špínu ve městě a mstí se těm co mu ublížily. Námět paráda, pár ujetých scén a gore taky a zrození nového brutálního hrdiny! :) ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Oddychový filmek, amatérsky odvyprávěný, plný klišé se spoustou nechutností. Pokud chcete áčkový film, kde je v hlavní roli zrůda, pusťte si Sloního muže. Pokud chcete béčkovou oddychovku s lidským monstrem, dejte šanci tomuto filmu. Minimálně se budete smát od začátku do konce. Co se hereckých výkonů týče, ty nemá cenu komentovat. Ne v takovém snímku. 65% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pozor výstražný oznam!!!!!!!!!!!!!!Kto ešte neokúsil Tromu(herecké prejavy na bode porno hercov,prestrelené a dosť často aj trápne scény,poväčšine žiadny príbeh a triky na úrovni cirkusových čísiel ale len niektoré a veľa cakanice,hnusu a odtrhnutých končatín atď.) keď vám toto nevadí tak smelo do toho šialeného Tromáckeho projektu ale keď ste aspoň na jedno odpovedali nie,tak rýchlo prepnete.Je pravda,že tento film je vrcholom nevkusu ale svojsky štýl mi teraz dá sa povedať vyhovoval.Ako sranda sa to dá brať ale nič viac sa od toho nedá očakávať. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Podobně úchylácký styl humoru, který se zakládá na těch nejpřízemnějších postupech mi není vlastní, ale chvílemi mi některé scény (a repliky) připomněly amatérské výtvory, které jsme natáčely s kámošem a v těch momentech mě pobavil nejvíce. To, že jsem od tohodle legendárního béčka čekal více je už věc podružná. Kardinální otázkou zůstává: Jak se k Toxiemu vlastně stavět, když hyperbola čiší z každého (většinou nechutného) záběru?No jasně! Bavit se! :) ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Jak já miluji tyhle pitomé filmy, které s hororem nemají nic společného, za to nechutných scén je tam až až:-). Fakt jsem se u toho zasmála a ani jsem se nějak zvlášť nenudila. Je mi jasné, že to není myšleno vážně, proto tolik hvězdiček. Kdyby to myšleno vážně bylo, tak tomu dám jednu hvězdičku a ani bych neměla potřebu psát komentář. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Čtyři hodiny trvalo vsoukání se do obleku toxického mstitele. V kostýmu pak mohl Mitch Cohen jíst jedině brčkem. (HellFire)
  • Pokud budete dobře sledovat, zahlédnete vycházet ze sprchy budoucí držitelku Oscara Marisu Tomei. (HellFire)
  • Efekt rozjeté hlavy dítěte byl docílen tak, že se napustil meloun sirupem a červeným potravinářským barvivem, nasadil se na figurínu a přejel. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama