Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

wafc 

všechny recenze uživatele

Ed Wood hadra. Totální psajko! Tlustá gorila s potápěčskou helmou. Kluk v Converskách. Bublifuky everywhere. Přeepická hudba! Sen aka nejhorší konec alltime. Skutečně největší bizarnost, co jsem viděl srovnatelná jen s Plánem 9. Rok 1953 a Michael Bay brečí závistí. Každopádně počkejme až nám nezvdělancům Radek88 sdělí, jaká těžko pochopitelná skrytá tajemsví toto veledílo obsahuje. ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Už som videl hocičo, ale takú stupídnu hovadinu ako je Robot Monster ešte nie. Nebudem polemizovať o duševnom zdraví režiséra, scenáristu i producenta, na to sú iní, ani sa pozastavovať na "hercoch", ktorí prehrávajú svoje postavy tak neuveriteľne, že by to mali ukazovať na hereckých školách ako odstrašujúci príklad. Viackrát opakujúce sa rovnaké zábery, podivný típek v kožuchu s helmou na hlave v objatí bubliniek, naivita a nelogickosť vyrážajúca dych... Je to neskutočne zlý film po všetkých stránkach ! Záchvaty smiechu striedali desivé sa chytanie za hlavu. Tento film je kontroverzný, lebo mu niektorí jedinci dali 5 hviezdičiek... ale on nie je kontroverzný, toto je urážka filmárčiny. ()

Reklama

ad 

všechny recenze uživatele

Právem vypískaný film... Ano, je to opravdu jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděl, ale také jeden z nejzábavnějších (o to víc, že bezděčně) a srdce každého filmumilovného diváka zaplesá nad každou scénou s "monstrem", stejně jako nad každou pitomoučkou replikou, jako je např.: "Můžeš mě zabít, ale nebyl by mír lepší?" ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Tak tento film by bol určite veľkým konkurentom v top 3-ke na festivale brakových filmov. Céčko jako prase! Tá gorila s kýbľom na hlave v opare bublín ktorá nič nerobí len furt ladí rádio a vyhráža sa ľuďom stojí fakt za vzhliadnutie aspoň to prvé a posledné :) (Jednu hviezdu za klasickú povojnovú myšlienku z atómovej bomby a jej dopadu na ľudstvo si to zaslúži, ale inak...) ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

"Pane doktore, asi takhle - viděl jsem prapodivnýho týpka v kožichu (asi to byl mimozemšťan), jak nukleárním útokem zlikvidoval veškeré lidstvo na Zemii. Přežilo šest lidí - děda, babka, klučík, holčina, nějaká kost a libovej seladon. A voni byli poslední hrozbou pro jiný týpky v kožichu někde na ňáký jiný planetě. A tak ten v tom kožichu (ne, nebyl to Leoš Mareš) chodil furt ňákou pustou krajinou , aby je dostal. A řeknu vám, bylo mi ho dost líto. Furt chodit pěšky v tom kožichu. Proč se třeba nesvezl? Má atomovky, má vesmírnej koráb a přitom musí supět po kopcích? No řekněte, pane doktore, je to normální? Ale bez citu nebyl, ne ne. Von se zamiloval, do tý kosti. A tak šel po ní. A vona jak utíkala s tím playboyem, tak hrozba nehrozba, zabouchla se do toho seladona (ne do toho s tím kožichem) a naplánovali si líbánky. Sice nevím, kde je chtěli trávit, ale taková cesta rozbořenou Paříží spojená s prohlídkou mrtvol, to by nemuselo být špatný. Ale to já jenom tak fantazíruju...A taky jsem tam viděl plazmovou obrazovku z papundeklu a u ní asi ňákej magor foukal do bublifuku, protože tam poletovaly bubliny, ale nevím proč. Jo, a taky se tam mihly pravěcí ještěři a ....Au! Au!Já si nevymejšlím. Já to viděl, pane doktore! Pusťte mně, já nechci injekci! Prosím! Pomoc......" ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama