Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Mistrovství světa ve filmařské naivitě a neschopnosti. Film extrémně špatný tím asi nejlepším možným způsobem - vůbec nic v něm nefunguje, ale divák při jeho sledování nijak netrpí. Naopak se po většinu času báječně baví tím, jak je to celé ve své snaze o vážnou apokalyptickou hororovou sci-fi půvabně hloupé, absolutně nesmyslné a hlavně nechtěně směšné. Rozhodně jeden z nejlepších nejhorších filmů všech dob! Krásných 0 % ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Už som videl hocičo, ale takú stupídnu hovadinu ako je Robot Monster ešte nie. Nebudem polemizovať o duševnom zdraví režiséra, scenáristu i producenta, na to sú iní, ani sa pozastavovať na "hercoch", ktorí prehrávajú svoje postavy tak neuveriteľne, že by to mali ukazovať na hereckých školách ako odstrašujúci príklad. Viackrát opakujúce sa rovnaké zábery, podivný típek v kožuchu s helmou na hlave v objatí bubliniek, naivita a nelogickosť vyrážajúca dych... Je to neskutočne zlý film po všetkých stránkach ! Záchvaty smiechu striedali desivé sa chytanie za hlavu. Tento film je kontroverzný, lebo mu niektorí jedinci dali 5 hviezdičiek... ale on nie je kontroverzný, toto je urážka filmárčiny. ()

Reklama

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zábavné. Mimozemšťan v obleku jakéhosi lidoopa s potápěčskou helmou na hlavě zlikviduje všechno lidstvo na zemi a pak zmateně běhá po louce, aby dopadl ještě těch posledních pár přeživších postav. K dispozici má nejmodernější technologie, tj. papundeklová skříňka, ze které vylétávají bubliny. Dílo hodné Eda Wooda, hodnocení - buď odpad nebo 5 * , jinak to prostě nejde. ()

Makky odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, je samozrejmé, že je to najhorší film, aký som kedy videl a určite mi to potvrdí aj väčšina ostatných. Chcel by som poznamenať zopár zaujímavých bodov: Po prvé: V tomto filme prevláda taká neskutočná naivita, až to bolí. Po druhé: Herci sa naozaj snažia, ale nejako im to nevyšlo, uveril som im akurát nos medzi očami. Po tretie: Nepochopil som ten bublifuk, ktorý mal vytvárať asi "dramatickú" atmosféru, no nechápem načo tam bol, pretože tu bolo dramatické iba čakanie na koniec tejto blbosti. Po štvrté: Načo tam boli tí "dinosauri"??? To nechápem doteraz a asi to ani nikdy nepochopím. Ale aj tak by som chcel poďakovať režisérovi, že vytvoril takúto neskutočnú hovadinu, na ktorej sa dá vážne dobre zabaviť... už teraz je isté, že väčšiu filmovú katastrofu neuvidím, konečne to mám za sebou :o) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný bizar, který však překvapivě není tak blbý, jak by se mohlo zdát z reakcí ostatních. Zrovna u tohoto filmu tak platí více než kdy jindy, že nejlepší je udělat si názor sám a nedat se strhnout pověstí, která film provází. Ó jistě, možnost vidět jeden z údajně nejhorších filmů všech dob samozřejmě naláká a ze studijních důvodů jsem si ji nemohl nechat ujít, ale stejně - podle mě je to jen nafouklá bublina. Za sebe mohu říci, že jsem se při sledování hodně bavil, což pro mě byla velká úleva. Ten film je "jenom" überzlý, trapný, naivní, debilní a všechno ostatní, ale není ani v nejmenším nudný - díkybohu za to, protože zrovna nudy jsem se dost obával. Sledovat tuhle pakárnu je vážně prdel, protože je to tak špatný, až je to dobrý. A když si vezmete dobu vzniku v éře studené války, minimální rozpočet a skutečnost, že - SPOILER ALERT! - je to celé jen snová fantazie malého kluka, odrostlého pravděpodobně na brakové četbě, tak ten film najednou dostává úplně nové rozměry. Protože z pohledu toho malého kluka celý ten šílený děj obsahuje přesně to, co patří ke správnému dobrodružnému sci-fi příběhu, tak jak by ho chtěl prožít každý malý kluk vychovaný pokleslou četbou pro americké teenagery (u nás plnily obdobnou roli tzv. rodokapsy), a vysmívat se tak příběhu možná vůbec není na místě. Něco jiného je samozřejmě šílené technické zpracování, děsivě trapné dialogy, toporné herecké výkony a směšná dramatická hudba, ale jako celek mi přijde adekvátní ohodnotit tento film 3 hvězdami, tak trochu natruc tomu převažujícímu buď-anebo hodnocení, kdy většina lidí hodnotí buď odpadem (který mám vyhrazen pro vzácné případy extrémně špatných filmů, jaké točí třeba Troška), nebo 5 hvězdičkami (které mám vyhrazeny pro nejlepší filmové počiny historie, jaké točil Antonioni, Kubrick, Fellini, Hitchcock, ad.) - dát tomuto filmu 5 hvězd nebo odpad je podle mě dost nefér vůči filmům, které si taková krajní hodnocení zaslouží stokrát víc. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)

Reklama

Reklama