Reklama

Reklama

Příběh tří mužů propuštěných z vězení. Diesel (Christopher Matthew Cook), Mad Dog (Willem Dafoe) a Troy (Nicolas Cage) se po dlouhé době strávené za mřížemi musí naučit žít na svobodě tak, aby nic nevyvedli a nedostali se zpět tam, odkud pŕišli. Troy hledá nekomplikovaný život, ale nedokáže se zbavit své nenávisti k systému. Diesel je na výplatní listině mafie a jeho zájem o život na předměstí s přecitlivělou manželkou slábne. Mad Dog, neřízená střela trojky, se řítí z jedného problému do druhého. Nakonec se všichni tři sejdou při "posledním" zátahu. Najme je mafián, aby unesli dítě šéfa konkurenčního gangu. Před očima mají velký balík peněz, jenže akce se bohužel nepovede a trojice má co dělat nejen s policií, ale i se dvěma skupinami mafiánů... (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (51)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Willem Dafoe vlítne na scénu dost razantně. Hned v první, kompletně růžové scéně, nám totiž ukáže to, jak moc velký psychopat, nadopovaný pikem a kokou, umí být. Následně potká standardního psychologa Nicolase Cageho, který tu je pro změnu nejinteligentnější. Třetí do party je pak herec, který je zároveň režisér tohoto filmu. No a přiznám se, že jsem rád za jeho ksicht na plátně. Alespoň vím komu můžu celou tu hodinu a půl nadávat za tuhle divnou chvílemi wtf sračku, kterou se rozhodl natočit. Dog Eat Dog je vysloveně nepříjemnej film, kterej je zároveň "plnej" černýho humoru, co tak neuvěřitelně "baví" až do samotného závěru. Největší lákadlo tu byl Nicolas a přitom tu největší psychopat je Willem. Vězte, že už v tom něco nehraje. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nikdy mi nesedel Schraderov styl a tento film na tom nic nemeni. Je to nudny ukecany film o hlupych a krutych postavach, ktore mi boli nesympaticke. Nuda je obcas prerusena nejakou tou WTF scenou, ktora mi ale nepripadala vtipna ale iba divna. Jedinym plusom filmu je, ze Cage hra umiernene a ani raz sialene neprehrava. Za prehravajuceho magora tu je Dafoe. Vysledkom je nudny divny film. 3/10. ()

Reklama

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Cage a Defoe mají svá nejlepší léta definitivně za sebou... Kde jsou ty časy, kdy se námořník Ripley pokoušel ustřelit kebuli démonického Bobbyho Peru. V jejich dalším společném filmu nefunguje nic podle plánu, od zoufalé režie, přes bezzubý scénář až po zmatené herectví hlavního tria, kde nade všemi ční svým bezradným projevem Christopher Matthew Cook... Film se tváří děsně originálně a cool, jakoby na nás tvůrci pomrkávali "Tak co na to říkáte? A to ještě není vše...! Jenže nic zvláštního se neděje ani teď, ani v následujících chvílích, sledujeme jen další vykrádačku pana Q a dalších opravdových géniů světového filmu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|55%| Cage: „Sakra, zařiď ať je to mimino zticha! Jak se jmenuje ta věc, co se miminům strká do huby?“ Dafoe: „Čůrák?“ Cage: „Ale né.“ Tahle hláška od Dafoe mě totálně rosekala! Takhle jsem se dlouho nezasmál! Celkově jsem to viděl tak na hraně mezi 2 a 3 hvězdou, ale Dafoe mě opravdu zabavil. Nejen touto hláškou, ale i tak zahrál slušně zfetovaného hlupáka. Cage tu měl celkem mírnou a upozaděnou roli, ale nebyl špatný. Ono, toto béčko je vlastně o ničem, nepřinese to nic nového a ani zajímavého, ale já se prostě bavil. Je tu pár přestřelek – to také nestojí za řeč. Námětem mi to trochu připomnělo POT A KREV. I když na to se to samozřejmě nechytalo, to je pro mě 100% pecka. Takže tak, koukatelný průměr se skvělým Dafoem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S českými distribučními názvy bývá občas problém, to víme. Slovní spojení Dog Eat Dog se většinou používá jako adjektivum ve smyslu „bezohledný“ či „nelítostný“ (třeba dog-eat-dog showbusiness). Prokletý kšeft…no budiž, ale tohle se mělo jmenovat Tři idioti. Vypelichaný nezmar Cage, anorektický Dafoe a vyhazovač z příbramské diskotéky představují trio primitivních, sebelítostných a násilnických ex-muklů, kterým maximálně přejeto to, aby je co nejdříve píchla včelička s chloridem draselným. Všichni tři jsou prý oběti systému, který je nikdy nenechá na pokoji. Chtějí jen spravedlnost a osud s nimi zametá. To jsou zase kecy jak od pana Modrého z Gaunerů.. Schrader se snaží svou historku z podsvětí vylepšit hrátkami s barevnými odstíny světla, mlhavými přeludy a rádoby vtipným cynismem, ale tohle hovno se biči nepodobá ani trochu.. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen za pouhých 25 dní a štáb se z velké části skládal z čerstvých absolventů filmových škol. (Gary)
  • Režisér Paul Schrader měl u tohoto filmu plnou kontrolu nad finálním střihem. Nechtěl, aby se opakovala situace z roku 2014, kdy mu producenti film Poslední šance na pomstu (2014) bez jeho souhlasu přestříhali. (Gary)

Reklama

Reklama