Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doron se opět sblížil se Širín, v zápětí se s ní ale musí opět rozloučit. Gabi jí zajistil cestu ze země a Doron se rozhodne, že ji doprovodí. Ale i krátká nepřítomnost může dát nepříteli šanci, aby udeřil tam, kde to bude pro Dorona nejbolestnější. Maher se konfrontuje s otcem, který se velmi obává proniknutí akcí ISIS na území Palestiny a ještě více toho, že by do nich mohl být zapleten jeho vlastní syn. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Že by se nám Fauda probouzela k životu? Velmi dobré, leč očekávané finále. Ať už se bavíme o vězeňské pasti či zavražděném otci. Teď by se nám mohla krásně roztočit kolečka krevní msty. Ranní soulože, líbání a přání dobrého rána tam bylo znovu na můj vkus přehršel, ale jinak musím pochválit dějové zvraty a celkový spád. Další epizoda, na kterou se dalo dívat. S ohledem na závěr. [80 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem jednu hvězdičku ubral, přestože jsem byl po všech stránkách vlastně spokojen. Vadily mi dvě záležitosti, které tvořily jeden celek. Dojemné loučení s Doronovým otcem před odjezdem k hranicím i následná idylka mezi Doronem a Šírin jasně ukazovala na to, že dojde k něčemu nemilému, a to mě trochu zklamalo. Moc to bilo do očí, ale jinak šlo o povedený díl. ()

Reklama

Reklama