Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený rodinný film, který i přes svou delší stopáž nenudí. Na začátku to vypadá na fajn komedii, pak se to ale překlene to lehkého tajemna. Napomáhají tomu i flashbacky, které hodně vysvětlí a díky kterým je to zajímavější a pak už prostě čekáte, co se z toho nakonec vyklube. Film, který si užijí, jak mladší, tak dospělí diváci a navíc i skvělé herecké obsazení. Sigourney Weaver překvapila, nečekala bych jí v něčem takovém, stejně jako Jona Voighta. ()

Kvítek 

všechny recenze uživatele

V Dírách mě iritovala hloubka dělící dětské a dospělácké postavy. Problematičtí kopáči v táboře Zelené jezero jsou tak věrohodní a opravdoví, že se s nimi během chvíle ztotožníte. Stanley a Zero jsou ukázkovými kamarády do deště (díry) a jejich dojemné přátelství je hlavním tahounem příběhu. Dospěláci jsou na druhou stranu tak neuvěřitelně stupidní postavy, že situaci nezachrání ani jména Voight a Weaver a ku mé nevoli podkopávají zalíbení ve zbytku děje. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Sympatická fantasy komédia s výborne obsadenými, excelujúcim hercami v hlavných dospeláckych rolách. Problémom tu ale je, že tými naozaj hlavnými postavami sú decká, pričom film nie je už svojím námetom pre deti. Nie že by bol pre ne nevhodný, ale nič im nepovie. Holes sú skôr neobvyklou rozprávkou pre dospelých. Vkusnou, zručne natočenou oddychovka s osobitým kúzlom. A pridlhou stopážou. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nadmíru povedený rodinný film s malou porcí mystických prvků, které jsou velmi přesně dávkované (stejně jako flashbacky z "westernové" minulosti) a skvěle tak fungují. Mladý LaBeouf je ve filmu dobře obsazený a na svůj věk předvádí již autonomní výkon. Dospělým postavám vévodí suverénní Jon Voight, který si svou postavu mírně psychotického dozorce vyloženě užívá (ne že by se ale Weaverové nebo Nelsonovi dalo něco podstatného vytknout). 80% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle me fakt prijemne prekvapilo. Film sice zacne jako takova rodinna komedie o nepravem obvinenym klukovy, kterej si trest odpykava na tabore kopanim der, ale za chvily do toho zacnou tvurci prokladat flashbacky z minulosti, film zacne nabirat na lehkym tajemnu a po chvily uz jsem byl fakt zvedavej, o co ze to vlastne jde. Sice samotna pointa se da odhadnout uz pred koncem filmu, ale vubec to nevadi. Navic Shia je tu docela sympatak a Jon Voight se svym harem je fakt perfektni. A nesmim zapomenout na uchylackyho Henry Winklera. I kdyz si tvurci mohli odpustit silene happy-endovej konec a neustaly, misty uz neverohodny, nahody, musim uznat, ze se mi film libil hodne a i pres svoji delku skoro dvou hodin ani chvilku nenudi. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Stanleyho příjmení "Yelnats" je přesmičkou jeho křestního jména. (Morien)
  • Film je věnován vzpomínce na Scotta Planka, představitele Trouta Walkera, který umřel chvíli po natáčení na následky automobilové nehody. (..Lucas..)

Reklama

Reklama