Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka už tak dobrá nebyla. To se ale dalo očekávat. Jimmy Tudeski vydržel „být mrtvý“ jen čtyři roky a místo aby si užíval se svou novou ženskou v Ráji, musí ho zase začít otravovat smolař zubař Oz a jeho bývalka je v nepěkném průseru. Naštěstí ještě pořád nevyšel ze cviku, takže se mají mafiáni na co těšit. Nasrat Tulipána se totiž nevyplácí a díky tomu že má po ruce horlivého smolaře dočkají se diváci i několika vtipných situací a samozřejmě opět nebude chybět ani trocha humorných hlášek…40% ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil, ten stařičký padouch byl fakt skvělý, hozně mi připomínal Labudu :). Bruce Willis je se svými pokusy o pláč k smíchu a Matthew Perry se snad nikdy nevyhrabe z role, při níž by nemyl zmatený a zbrklý jako v Přátelích. I tak jsem se pobavil, příběh sice zase až tak moc za to nestojí ale za zkouknutí to stojí. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak nevím o jaký stupeň byl druhý díl horší. Rozhodně nesouhlasím s drtivou většinou zde a myslím, že díl druhý je ve stejném stylu jako díl první a Bruce Willis, který tam brečí a ukazuje city je docela vtipnej jako vrah. Pokud se někdo půjde dívat na druhý díl jako na vážný film, tak ho film zklame, ale pokud půjde s tím, že se bude bavit u komedie, tak bude spokojený! ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Obrovský skok směrem dolů v porovnání s prvním dílem. Filmu především chybí osobitost Michaela Clarkea Duncana z jedničky a některé vtipné scénky mi připadají dost "suché". To vše by se dalo překousnout, ale udělat z Jimma Tadeskyho, jednoho z nejlepší nájemných vrahů domácí puťku (ikdyž scéna se slepicí pobaví :D ) to se už překousnout moc nedalo... To ale ovšem nemění fakt, že herecky je film obsazen výtečně a stále se zasmějete. 60% ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Dokud se z tohoto filmu nevyklubala zmateně překombinovaná směsice pokusů o vtip tak jsem se celkem bavil. Tři hvězdičky jsou tedy za první polovinu filmu, za druhou půlku bych asi uvažoval o hodnocení mnohem nižším. edit: Včera jsem se na tento film díval znovu a můj dojem se vůbec nezměnil... :-) ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • V čase 54:46 se Oz (Matthew Perry) polekaně odtahuje od Jimmyho (Bruce Willis) s otevřenou pusou a držící se deky. V dalším záběru však sedí u stěny se zavřenou pusou a v jiné poloze. (Iveet)
  • V čase 1:27:00 háže Jimmy (Bruce Willis) provaz Jill (Amanda Peet), ona ho chytá a pouští na zem. V dalším záběru však provaz drží v ruce - a poté ho opět nemá. (Iveet)
  • Když jsou Oz (Matthew Perry) s Jill (Amanda Peet) v motelu v koupelně, tak si její vlasy dělají co chtějí - v prvním záběru je má za uchem a ve druhém zase ne... (asdfasdf)

Reklama

Reklama