Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (292)

Cejny 

všechny recenze uživatele

Pokračování této zabijáckovské komedie se vcelku povedlo. Nevim, ale pořád jsem se musel smát jak Willisovi, tak Perrymu, a to v dobrém slovasmyslu. U druhého jmenovaného herce mi už snad i připadá, že tu svou "vtipnou hloupost a naivitu" ani nehraje, ale že už je takový pořád. Hold prostě natáčení Přátel se na něm muselo nějak podepsat. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanoušek pokračování a u tohoto jsem tušila, že to nebude zrovna bomba...A ono - no, přemýšlela jsem dokonce i jen o jedné hvězdičce...Zasloužili si je hlavně dvě ženy v tomto filmu a hysterické scény Bruce Willise, kdy vidět ho brečet není pěkný pohled :D Ale zábava či smích ? Bohužel při tomto snímku nic takového. Je to Můj soused zabiják na druhou. Nikdy více a Bruce Willise již jen jako drsného muže ;) ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Klasický syndróm takmer všetkých filmov, ktoré nadväzujú na na predchádzajúci, v celku kvalitný snímok. M. Perry znovu opakuje to čo ho spravilo hviezdou. Klasické jeho gestá, pohyby, mimika z tváre. V jedničke sa dalo v pohode zvládnuť, ale to čo ho v seriály Priatelia preslávilo ho v tomto filme odpísalo. Už to nemalo taký cveng. Bruce Willis ma naopak oveľa viac dokázal pobaviť, hlavne scénka so sliepkami nemala chybu. Príbeh je ako obohraná platňa. Všetci vieme, ako to skončí. 3* zrejme zato, že som nemal náladu na žiadny vážny film. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jako pokračování jedničky uspokojivé, ale jinak? Perryho přehrané výstupy jsou někdy vtipné, jindy mi už začínají lézt krkem, ale Willis umí vždy a všude. K příběhu nemám nic. Nemůžu ho hanobit, ale ani pochválit (pokrčení ramen). Čekal bych, že se dvojka bude snažit jedničku strčit do kapsy, ale místo toho ji z kapsy vyndala a vytřepala z ní všechno zbylé, a že toho moc nezbylo. Takže bych řekl, že je to podobné, jako s jedničkou, i když trochu divočejší. 45% = 2/5 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skôr ako pokračovanie, treba túto taškaricu brať ako paródiu na pôvodný film. Pribudlo mnoho trápneho humoru, na ktorom sa skôr pousmejete, ako zasmejete, herci si tu robia zo svojich postáv skôr srandu ( Matthew Perry na vrchole svojho komediálneho prehrávania ), než nadväzujú na originál. Čo už, na krátky večer stačí. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • V čase 54:46 se Oz (Matthew Perry) polekaně odtahuje od Jimmyho (Bruce Willis) s otevřenou pusou a držící se deky. V dalším záběru však sedí u stěny se zavřenou pusou a v jiné poloze. (Iveet)
  • Když jsou Oz (Matthew Perry) s Jill (Amanda Peet) v motelu v koupelně, tak si její vlasy dělají co chtějí - v prvním záběru je má za uchem a ve druhém zase ne... (asdfasdf)

Reklama

Reklama