Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka bratov Pangovcov z roku 2007 sa mi svojho času dosť páčila. Dobrí herci, dobrá atmosféra a perfektné prostredie odohrávania – rozľahlá farma uprostred polí. Ja som bol spokojný a nebyť poslabšieho scenára, šiel by som asi na 80%. Dvojka nemá s jednotkou v podstate nič spoločné a ide o mix Kukuričných detí, Jeepers Creepers a Osvietenia. Občas sa objaví náznak atmosféry a prostredie farmy uprostred polí (tentoraz kukuričných) nie je zlé, ale proste je to klasické béčko určené rovno na video. Najviac zo všetkých sa snaží Norman Reedus a už ani on sa moc nesnaží :-) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po příšerně přiblblé jednotce, které ještě více podkopávala nohy přítomnost Kristen Stewart, by si kdekdo řekl, že mu onen velmi špatný zážitek stačil a po dvojce by rozhodně nesáhl. Mě více než naivně přilákal dovětek Scarecrow v originálním názvu a doufal jsem, že by se mohl skutečný strašák stát hrozbou celého filmu. To by se ale nesmělo jednat o tuctově levné béčko, ve kterém se nestane vůbec, ale vůbec nic strašidelného. Prostě se jedná o ubohou zbytečnost. ()

Reklama

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Veľký pokles smerom nadol oproti prvej časti. Síce ani jednotka nebola najlepšia, ale tam to zachraňovali aspoň slušné efekty a Kristen Stewart. Tento film už je nezaujímavý, bez žiadneho nápadu ani pointy, aká bola napr. v prvej časti. A vôbec okrem kukurice táto časť s jednotkou nemá nič spoločné. Slabý nudný horor.35% ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 a půl hvězdičky, protože to vůbec není špatný. Je to pěkně natočený, pěknej obraz, nenudí to a dívá se na to příjemně. Slunečnice, který jsou v názvu filmu, jsem tam nikde neviděl, ale to je fuk. Mělo se to česky jmenovat Prokletí domu kukuřic. Film se mi líbil o to víc, že jsem se na něj díval hned po dokoukání filmu Varování a jak mě odpadový Varování otrávilo tak mě toto potěšilo. Logiku v příběhu má film taky, takže to vůbec není špatný jak se tu hodnotí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slunečnicová farma se proměnila na kukuřičnou, a ačkoliv se mluví o vránách, tak na úrodě si tu pochutnávají havrani - a žádní pixeloví! Především od dob Kinga je kukuřice jednou z nejstrašidelnějších plodin, a když k tomu přidáte tajemného strašáka a motiv posedlosti z Osvícení, vyjde z toho sympatický malý horor. Kdysi mě to moc nebavilo, jenže v současnosti se točí tolik hloupých hororů, že pak zjistíte, jak ty starší jsou mnohdy lepší, než se zdály. Dýchají z toho devadesátá léta, ale je tu hezčí vizuál. Samozřejmě krve mohlo být více, ale holčička prošpikovaná kosou potěšila. Pár scén a konec mají napětí a jako bonus - Darcy Fowersové v rouše Evině. Jako jednohubka dobré. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama